Minden szülő rémálma, hogy akkor történik baleset a gyermekével, mikor nincs mellette.

Pár éve egy bölcsis anyukánk látogatott vissza hozzánk, aki elmesélte, hogy a kislánya az ovi udvarán leeset a csúszda tetejéről, és eltörte a kezét. A gond akkor kezdődött, mikor nem értesítették a szülőt, így a kislány alkarját többszörösen műteni kellett.

A napokban a facebookra kerültek fel képek két kisfiúról, akiket a nyári tábor szervezői úgy vittek el strandra, hogy nem használtak naptejet. A kicsiket folyton elküldték a kórházból mindenféle kencékkel, amik nem használtak. Az anya megelégelve a gyerekei szenvedését egy másik kórházba vitte őket, ahol szakértő ellátást kaptak.

3

Sokakban felmerült a kérdés, az anya miért nem kente be a gyerekeit reggel. Igaz, hogy megtehette volna, de nem lenne igazságos csak rá hárítani a felelősséget. Minden naptejre rá van írva, hogy strandolás, homokozás után, valamint 2-3 óránként újra kell kenni a bőrt. Vagyis ha be is kente volna a fiúkat, akkor is leéghettek volna.

2

1(Képek forrása: Femina.hu)

 

 

Előző cikkVeszélyes a digitális világ?
Következő cikkIskolai tananyag a megbélyegzés! A szülők háborognak!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .