banán
Forrás: Blikk

Gemma Price banánt akart venni a 7 hónapos kisfiának, de arra nem számított, hogy örök rettegés is jár ajándékként a fürt mellé.

Amikor lehámozta a banánt, párszáz apró kis pók mászott végig a karján, be a ruhája alá. Gemma elordította magát, leseperte a pókokat magáról, felkapta a kicsit és átrohant az anyjához, aki nem lakott messze tőle.

Hirdetés

Miután megnyugodott, visszatért a házába, de a pókok addigra már szétszéledtek. A 30 éves nő kihívta a rovarirtókat, akik közölték vele, hogy egy különösen veszélyes pókfajtával van dolga. A Phoneutria phera Brazíliából származik, de megtalálható Ecuadorban, Peruban, Suriname-ban, Guyanában és újabban már Kolumbiában is.

Phoneutria phera
Egy kifejlett Phoneutria phera

A tisztítás számláját elküldte a szupermarketbe, ahol a banánt vette. Eleinte nem ismerték el a felelősségüket az eset kapcsán, végül talán a közösségi média bevonása miatt meggondolták magukat, és megtérítették az asszony költségeit.

banán
Forrás: Blikk

Habár a nő is többször fertőtlenítette a házát, állandóan retteg, hogy mi van akkor, ha mégis maradt néhány példány a lakásban.

Hirdetés