2014 április elejét írjuk. Bálint 159 hetes. És már elmúlt 3 éves. Én dolgozom, úgyhogy anyu sokat van nálunk. Április elsején be is csapott azzal, hogy hatalmas hó esett, én meg el is hittem. Majd Bálintot is megtréfáltuk- bár ő nem értette a dolgot, de elmagyaráztuk neki mit is jelent ez a nap.

A szobatisztaságot lassan újra elkezdem, hisz talán jön a jó idő és ugye lassan ovis beiratkozás is lesz. Már nézegetem hova lenne célszerű, ha menne Bálint.

Éjjel még többször kel tejért. Már bekészítem este az ágy mellé a cumisüveget, így nem kell felkeljek. Mivel ketten vagyunk Bálint velem alszik. Bár az esti fektetés újra bajos. A diafilmes esti mese után Bálint nem hajlandó egyedül aludni, így vagy megvár a szobában amíg én is megyek aludni. Vagy olyan 10 óra tájban közli, hogy akkor menjünk aludni. És akkor nekem is feküdnöm kell.

A héten eszünk:

  • Bölcsi ételek- még mindig pépes, nem hiszem el.
  • Kakaós csiga- reggeli
  • Joghurt – nasi
  • Meggyleves, Csirkepaprikás- ebéd
  • Tőkehalmájas pirítós – vacsora

Bálint 3 éves

A bölcsiben Bálint egy alfa hím. Nem gondoltam volna, de eléggé benne van a sűrűjében. Ha mások veszekszenek ő már megy is oda intézkedni, nehogy kimaradjon valamiből. Furcsa, mert ez az amit sosem gondoltam volna róla, de hát ő egy más személyiség.

Bölcsi után mindig játszótér van, majd otthon társasjáték. Vagy kártyázás. Most újra elővette őket.

Én a hét második felében beteg lettem, illetve lázas, így dolgozni sem mentem. Azonban volt egy fontos jelenésem. Én is régóta foglalkozom a spiritualitással, gyógyítással, tanácsadással stb. Azért ettől függetlenül én is szorulok tanácsra akkor is, ha ezt magam is meg tudnám csinálni. Persze pont a 40 fokos lázam közelében volt egy ilyen találkozóm, de úgy gondoltam elmegyek, ha törik ha szakad.

Mivel lassan 4 éve vagyok egyedül- hiszen Bálint apukája, csak a gyerek apja, de semmi több- ezért úgy éreztem most már eljött az idő, hogy valamit tegyek, mert nagyon rossz egyedül.

Természetesen tanácsot kaptam- társkereső oldalak. És egy éven belül férjet jósoltak nekem, nagy szerelmet. Ezt már egyszer hallottam és persze a saját horoszkópomat is ismerem, de aki 4 éve egyedül van és már lassan 35 éves, nem hiszi el, hogy valaha még férjhez megy.

A társkeresőkben amúgy sem hittem, hiszen a gyerek apját is ott ismertem meg, és Bálinton kívül semmi pozitív nem volt abban a dologban, csak a szomorúság. Így nem az volt az első dolgom, hogy regisztráljak. De később kiderült, hogy igenis véletlenek nincsenek- bár ezt eddig is tudtam. de csak szépen sorjában.

Még szőkén

A hétvégén szavazás van. El is mentünk. Bálint nagy sikert aratott, hiszen be nem állt a szája. Persze ő dobta az urnába a szavazatomat- nem is akart eljönni a szavazóhelyiségből.

Másnap mesélte is anyumnak, milyen jó volt a szavazás, és ő dobta be a papírt…Persze elmesélte, hogy mindenhol magyar zászló volt kitéve- amit persze a szavazáson is hangoztatott mindenkinek.

A mesélés után Bálint kicsit bezsongott és felállt a kis műanyag székére, amiről sikeresen le is esett. De úgy, hogy a szék eltört. Nagyon szomorú volt, mert szerette a széket. Mondtam veszünk majd másikat- persze nem tudtam, hogy ugyanilyet találni szinte lehetetlen…

Előző cikkÖtszörös apa lett Jude Law
Következő cikkAngelina Jolie újabb műtéten esett át

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .