beszélgessünk

Kisbabám születése előtt egy évvel barátnőmmel egy tanfolyamba kezdtünk, melynek témája az univerzális és humán energia jóga. (erről bővebben majd később fogok mesélni).

Hirdetés

Mindig is hittünk a lélek és az energia gyógyító és teremtő erejében. Számos könyvet olvastunk a témában, kutakodtunk. Így jutottam el barátnőm által egy könyvhöz, mely arról szólt, hogyan kell a pocakban levő babával felvenni a kapcsolatot. Rettenetesen érdekelt a téma, hisz mind a baba, mind pedig a lélek tudománya nagyon régóta vonzott. Hihetetlen mennyi mindent nem tudunk még és persze az is csodálatos, hogy mennyi értékes tudós létezik hazánkban, akik foglalkoznak ezzel. Engem a könyv írója ragadott magával, aki maga is tudós ember. Sokan nem is tudjuk mennyi minden függ attól, hogy hogyan viszonyulunk a pocaklakóhoz. Milyen a közérzetünk, a környezetünk, a családi állapotunk, minden kihat a kis növekedő „sejthalmazra”, aki azért valljuk be már az 5 héten szívveréssel rendelkezik, függetlenül attól, hogy ebben az életkorban még magzatról sem beszélünk. Amikor a könyvet olvastam még nem voltam kismama, de már nagyon közel járt a gólya. Már ekkor eldöntöttem, hogy ha sikerül végre gyermekemnek kiválasztania engem és a megfelelő időpontot, körülményeket a leszületésre, mindenképpen élni fogok ezzel a csodás lehetőséggel. S szóval fogom tartani babámat 9 hónapon keresztül. 🙂

Az első próbálkozások

Az első pozitív teszt után nem sokkal eszembe jutott a könyv és a „fogadalmam”, hogy állandóan szóval tartom Porontyom. Ez ilyenkor még nehéz volt, hisz elképzelni nem tudtam, hogy milyen lehet, még magával a terhességgel sem barátkoztam meg, függetlenül attól, hogy erre vártam évek óta.

anya-magzat kapcsolatMivel az említett tanfolyamon, amin barátnőmmel részt vettem megtanultuk, hogyan kell kizárni a környezet hatásait, röviden szólva meditálni, ezért én autodidakta módon otthon elkezdtem a beszélgetéseimet a Babámmal, addig amíg nem tudok személyesen is találkozni a könyv írójával.

Minden nap szántam időt arra, hogy nyugalomba helyezkedjem, majd mikor éreztem azt, hogy a külvilágot sikerült kizárnom a fejemből, akkor elképzeltem magam amint odabent találkozom a Picivel. Természetesen nem ment rögtön és nem is tudtam amit látok az valós-e vagy sem. Kételyeim persze voltak, főleg addig míg egyedül csináltam. Néhány nap múlva azonban már láttam a Gyermekem. Igaz inkább hasonlított azokra a képekre amiket az ember a könyvekben vagy a képeken lát, ezért is fordult meg a fejemben a gondolat, hogy csak levetíti az agyam a látott képeket. Azonban később (mikor már tudatosan részt vettem a „kezeléseken” rájöttem, hogy akkor is őt láttam).

A kezdet kezdetén még csak gyönyörködtem benne, de ez is változott a későbbiek folyamán (de erről majd folyamatosan írok).

Javaslat: Mindenkinek javasolni tudom, hogy minél előbb kezdjen el beszélni a babához. Ha kell ne is mondd ki a szavakat, csak gondold el. Pl. Ha épp mész valahová, oszt meg vele, hogy megyünk vásárolni, munkába, épp ezt és ezt látom. A gondolataid a megfelelő érzéseket fogják kiváltani belőled ami hatni fog babádra legyen bármilyen picike is még.
 

Ha érdekel a téma, olvasd el ezeket a cikkeket is:

Kapcsolatanalízis

Anya-magzat kapcsolatfejlesztő program I.

Anya-magzat kapcsolatfejlesztő program II.

Beszélgessünk

Az első beszélgetés a Picimmel (kapcsolatanalízis, 1. rész)

Ismerkedés a Babámmal, a nagy szeretet (kapcsolatanalízis 2-3.)

Kérdezz , felelek (kapcsolatanalízis, 4-5.)

A mi családunk (kapcsolatanalízis 6-7.)

Nevek, gépek, cicák (kapcsolatanalízis, 8-9.)

Szeretlek, Anya (kapcsolatanalízis 10-11.)

Színek és kockák (kapcsolatanalízis, 12.)

Játsszunk, játsszunk valamit… (kapcsolatanalízis, 13.)

Beszélgetés az UH-ról (kapcsolatanalízis, 14.)

Fáradtság és fejlődés (kapcsolatanalízis (15.)

A furcsa mese és hidd el szeretünk (kapcsolatanalízis 16.)

Nevet választunk: Bálint Péter (kapcsolatanalízis, 17.)

Puszihegyek és az önállóság kezdete (kapcsolatanalízis, 18.)

Zavarba ejtő, okos kérdések (kapcsolatanalízis, 19.)

Földön, vízen, levegőben (kapcsolatanalízis, 20.)

Produkciók, dícséretek és szívhang vizsgálat (kapcsolatanalízis, 21.)

Utolsó óra a szokott időben és helyen (kapcsolatanalízis, 22.) 

Hirdetés

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..