Megható pillanat számtalan lehet az életed során. Hiszen maga a szülés is az. Mégis, nincs annál rosszabb, mikor beteg csecsemő születik. A betegség foka sokszor mindegy, hiszen az egész terhességedet abban a hiszemben éled meg, hogy a végeredmény egy egészséges pici baba lesz. Vannak olyan problémák amikre az anyaméhben még nem derülhet fény.

Hirdetés

beteg csecsemőAz újszülött látása még homályos hetekbe telik mire eléri a tökéletes fókuszálást. Azonban, ha egy baba vakon születik az szinte rögtön kiderül. Ma már szerencsére speciális szemüvegekkel és későbbi műtétekkel sok esetben javítható ez az állapot.

A videó melyen egy tökéletesen vak csecsemő egy speciális szemüvegnek köszönhetően először látja meg az édesanyját bejárta a világot. Hiszen eddig a legfontosabb személyt csak hangról ismerte. Az apukáját pedig a hangján kívül tapintás alapján a szakálláról azonosította.

Leopold Wilbur Reppond most négy hónapos és okulok után albinizmus nevű betegségben szenved. Most azonban „visszakapta” a látását egy speciális szemüveg segítségével. A videó melyben a pici először pillantja meg édesanyja arcát az egész világ szemébe könnyeket csalt.

Nézd meg te is ahogy a kis Leopold elmosolyodik, mikor az eddig ismert édes hanghoz végre egy arcot is társíthat.

Forrás: Hellomagazine.com

Hirdetés