drága betegem
drága betegem

Csak most jelentkezem, mert húzós hét van utánunk, nem túl boldog, hogy enyhén fejezzem ki magam.

Tudjátok, voltak Jennynek azok a kiütések, hát ezek szerda reggelre brutál (számomra, ahhoz képest ami volt meg amúgy is) piros foltokká alakultak.
Leila és Domi sem volt jól, így irány az orvos. Ugye a szokásos orrfolyás, kis köhögés… Jennyt egyértelműen még aznap bőrgyógyászatra kellett vinnem, Leilára nagyon figyelni kellett, mert lehet, hogy pénteken hét vége előtt még kell neki antibiotikum, ha jobban lenne lerakódása.
Dominik meg kifele jövőben volt a doktornő szerint, csak félő, hogy visszafertőződik.

Ugye Joci a munkahelyéről jött el, így sietnie kellett vissza. Gyorsan bementünk Anyósért, hogy vigyázzon a két kicsire, mi Jennyvel összekészülődtünk és mentünk a busszal Siófokra, a bőrgyógyászatra.

Kapott kenőcsöt amit az előzővel kevernem kellett, hogy ne megint horribilis összeget hagyjak a gyógyszertárban, meg egy immunerősítőt is kapott, mert vírus okozza ezt a bőrelváltozást. Különösen érzékeny az ilyenekre, most ez is kiderült.

Pénteken ki kellett hívnom az orvost Leilához, mert szerintem sokkal jobban hörgött a mellkasa és igazam volt, hörghuruttá fejlődött a vírus nála, kapott antibiotikumot. Közben megjegyezném, hogy felült!!!
Így 5 és fél hónaposan!!! Hol félig meddig, hol nagyjából rendesen sikerül hátra tenni a popóját! Büszke vagyok rá!

Tegnap Dominik megint sírt, ordított reggel. Mivel múlt szombaton ugyan ez volt, sejtettük mi lehet a háttérben. Rögtön a lázát mértük 38,0. Nurofent adtam neki, teát és aludt egy jó órát.

Felhívtam a doktornőt, neki is mehet az antibiotikum csak nagyobb dózisban. Amint felkelt beadtam. Majd megint lázcsillapító ebéd után. Mire felkel már megint felszökött, majd 39-re a hője.

Leila csücsül
Leila csücsül

Ismét Nurofen. Ekkor már fél 5 volt. Jó nagyot aludt. 2 óra múlva már megint 38 felett volt. Adni nem adhattam semmit, így borogattuk, itattam és megint aludt kb. fél órát.
8-kor hűtőfürdő, majd Paracetamol kúp, borogatás. Méregettük, de csak nem ment lejjebb. Már szóltam Anyukámnak, hogy jöjjön át, mert tiszta ideg vagyok.
Megmértük megint és nem hogy lejjebb, feljebb ment!
39,1. Felhívtam az ügyeletet. Vigyük be.
Kapott egy Algopirin injekciót és írt neki erősebb kúpot, amit ma ki kell váltani, késő délután láz esetén adni kell.
Az éjszaka nyugodtan aludt, néha felkelt, jó párszor nézegettük Őt is és Jennyt, mert hogy közben ő is lázas lett!!!
Gondolhatjátok milyen állapotban vagyok!

7-kor felkeltek, Jenny láztalan (kop-kop-kop), Dominiknak kezd felmenni így kapott kúpot rögvest. Most visszaaludtak egy nagy adag tea után. Nem is kell mást csinálniuk csak aludni, inni, gyorsan gyógyulni…

Kész orvosi lexikon lett az irományom, de sajnos ez a hét erről szólt…..

Előző cikkJóhiszemű voltam, átvertek a neten! Valóban ennyi rossz ember van?
Következő cikkMegrázó: Kidobta a kukába az újszülöttet

1 hozzászólás

  1. szia!
    mi a betegségek megelőzésére cebion-c vitamint adok, meg mivel mi is kaptunk antibiotikumot így kap Bio Gaiat(baby-t).
    Eddig használt bár mi most leszünk 3 hónaposak.
    Téli időszak még csak most jön…
    nektek kitartást és gyógyuljatok meg. 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .