Forrás: BBC

Terhességet színlelt, majd húszezer euróért megvett egy babát az Interneten, amit aztán visszaadott, mert más volt a bőrszíne, mint amit szeretett volna.

A 35 éves nő Interneten vásárolta a latexanyagot, amivel sikeresen elhitette a környezetével, hogy terhes. A párja ugyanis épp börtönben ül, és már volt két vetélése is. Ezért egy 25 éves, román állampolgárságú anyától vett át egy gyereket, aki egy afrikai férfival folytatott rövid kaland után lett terhes. Azonban a baba bőrszíne miatt kénytelen volt visszaadni a csecsemőt, mert nem tudta volna megmagyarázni a környezetének, hogy ki a gyerek apja.

A béranyaság illegális Olaszországban, ezért a rendőrség letartóztatta a nőt a román anyáéval együtt, de őrizetbe vettek még egy marokkói férfit is, aki a közvetítésben segédkezett a két fél között. Az eset gyanúját az keltette fel, hogy mindkét nő érdeklődött a hatóságoknál, hogyan lehet regisztrálni egy otthon született csecsemőt. Ám miután nem jelentkeztek a megbeszélt időpontokban, a hatóság emberei értesítették a rendőröket. A csecsemőt Rómában, a biológiai apánál találták meg.

A baba végül állami gondozásba került.

Forrás: origo.hu

Előző cikkA testbe költöző lélek! Másfajta gondolat a terhességről!
Következő cikkEgyszer valahol Oroszországban született egy kisbaba!