2014 júniusát írjuk, Bálint 168 hetes és most már elkezdett családban élni. Nagyon szereti az új páromat és ez kölcsönös. Én nagyon szerencsésnek érzem magam. Persze mindent újra tanulnunk kell, hiszen azért egy gyerekkel már minden másabb.

Még mindig tart a bölcsi, de már nem sokáig. Bálint szeret járni, de a meleg miatt újra kijöttek a melegkiütései, így azért viszketősek a napok.

A cumit már csak alváshoz kéri – ez is haladás. Azonban a szobatisztaság még mindig nem megy. Nem áll készen rá a fiam.

A héten eszünk:

  • Kakaós csiga: reggeli
  • Bölcsis étel: néha már nem pépes, de ritkán
  • Joghurt: nasi
  • Zöldséges hús: vacsi
  • Borsó leves: ebéd
  • Házi pizza: ebéd
  • Túrógombóc: ebéd

Most, hogy Bálint egy pillanat alatt rákapott a kismotorra, már a rollerral is kekeckedik. Elesik vele sokszor a bölcsiben, de újra próbálja.

A hét eseménytelenül telt. Én dolgoztam, Bálint bölcsiben majd otthon játék. A bölcsiben viszont elballagtak a kicsik. Bár ezután is fognak még járni.

Bálinték ettek sok finomságot, táncoltak és persze kaptak ballagási ajándékot is a dadusoktól. Bálint nagyon jól érezte magát.

Búcsú a bölcsitől!

Bálint hétvégente anyunál van, ilyenkor jön hozzám a párom. Azonban felmerült, hogy hozzánk költözne. Nehéz lesz, mert én Bálinttal alszom. Biztos lesz féltékenység majd.

A hétvégén anyum szülinapját is megünnepeltük. Bálint is köszöntötte, de nem nagyon értette miről van szó. Utána én hazamentem, Bálint maradt anyunál. Most már sok mindent csinál egyedül – bár tény, hogy elkényeztettem és inkább megvárja míg megcsinálom helyette. A bölcsiben egyedül öltözik, kezet mos stb. Otthon ilyen nincs. Tartja  a lábát, hogy adjam rá a cipőt, öltöztessem fel. Azért anyunál egy kis trükkel egyedül fürdött le.

A Pünkösd miatt hosszú a hétvége. Így az egész család elment anyuval ebédelni étterembe, még a szülinap miatt. Bálint élvezte nagyon. Szaladgált, és egész jól evett is. Csak ne lett volna olyan hőség.

Este ezért a kertben hátul felállítottuk a medencét és mehetett a pancsolás. Nagyon elfáradt Bálint, az esti mesét is alig bírta végig hallgatni – pedig mostanában dia filmet kér esténként.

Előző cikkÚj támogatás a CSOK
Következő cikkBabát vár Josh Hartnett barátnője

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .