Január 6-án látta meg a napvilágot az első baba- a kis Ferike-  Csongrádon. Mint, minden évben a polgármester kiment a családhoz, hogy üdvözölje a kisbabát és felköszöntse az édesanyát. Az örömteli perceket a közösségi oldalán is posztolta. Csak később derült fény a titokra, hogy milyen anyánál járt a polgármester.

Hirdetés

A baba anyját ugyanis nem sokkal az újszülött érkezése előtt ítélte el a bíróság, mert nevelt lányát ütötte-verte és hipót öntött a fejére. A polgármester erről nem tudott semmit. Az tűnt fel neki, hogy a posztja alatt sértő és támadó bejegyzéseket kap, amik az anya ellen irányulnak.

Az anyát először négy évvel ezelőtt ítélték el, mert éveken át bántalmazta nevelt lányát. Volt, hogy úgy fejbe rúgta, hogy a kislányorrvérzését nem lehetett elállítani. Ekkor – mivel a kislány elmesélte valakinek – rendőrségi ügy lett a dologból. Az meglepő módon senkinek nem tűnt fel, hogy a hétéves kislány folyton kék-zöld foltokkal érkezik az iskolába. A kislány pedig a bíróságon elmondta, hogy sokszor érezte azt hajmosás közben,hogy a nevelőanyja vízbe akarja fojtani.

A bántalmazó anyát két évre felfüggesztette a bíróság. Így továbbra is boldogan él otthon a párjával. Most pedig már az újszülött kisfiával.

Forrás: Bors

Hirdetés