c1Sziasztok!
Kértétek, hogy írjuk élményt gyerkőcös program kapcsán.
Mi 2015.05.23-án szombaton Budapesten a Campona családi élményközpontot látogattuk meg, amolyan elő-gyereknapként.
4 éves a lányom, nagyon okos kislány, imád tanulni, minden érdekli, ezért a Csodák Palotájára esett a választás. Szétnéztem a honlapjukon (www.csopa.hu), aztán láttam, hogy van 4D-s élményvetítés és érdekes fizikai kísérletekkel színesített előadás. Igaz, a lányom még csak középsős és koránál fogva nem mindig érti a fizikai törvényszerűségek hogyanját és miértjét, de voltak olyan egyszerűbb játékok, amiknek a működési elvét ő is megértette. Van egy kimondottan Naprendszerről szóló rész, ezt élvezte a legjobban, mivel a jelenlegi kedvenc témája is ez.
Rengeteg érdekes játék van, mind kipróbálható, az Öveges-teremben a nap bizonyos óráiban érdekes előadások várják az érdeklődőket, mindig más témában. 4évesnél kisebb gyerekeknek nem ajánlom nagyon, mert ezek olyan játékok, amiket már kicsit érteni kell, hogyan, mitől működnek. Leginkább iskolásoknak való, nekik szól a legtöbb játék.
DE lévén, hogy családi élményközpontról van szó, bőven találnak a kicsik is élményt maguknak.
c4Mikor mi ott jártunk, két hatalmas szőnyegre volt téve egy csomó-csomó Lego, az egyik szőnyegen Duplo a kicsiknek, mindenféle színben, formában, figurákkal, állatokkal, a másikon kisebb elemű Lego a nagyobbaknak, akik Lego-építő versenyre is nevezhettek, és a legügyesebbek nyerhettek is, ki egy kis zacskó Lego-t, ki kulcstartót. Mindig más témában, 20-30percenként indult egy újabb verseny, így aki egy körben nem nyert, próbálkozhatott tovább.
Van továbbá játszóház és itt található a Tropicarium is.
Én mindenképpen ajánlom minden korosztály számára, hogy, ha teheti, egyszer látogasson el a Campona családi élményközpontba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .