Forrás: TheSun

Kevesebb, mint 25% esélyt adtak a papírpénz méretet éppen hogy elérő babának, ám végül a csoda ismét megtörtént!

Hihetetlen ma már az orvostudomány. A koraszülötteket egyre nagyobb sikerrel tartják életben az orvosok, később pedig a babáknak egyre kevesebb szervi megbetegedésük lesz a koraszülés mellékhatásaként.

Hirdetés

A 30 éves Zoé Ambrose minden anyuka rémálmát élte át néhány hónappal ezelőtt. 23 hétre született meg a babája körülbelül 600 gramm súllyal, ami még annyira fiatal terhességnek számít, hogy az orvosok 25%-ot sem adtak a kicsinek, hogy életben maradhat.

Az anya ráadásul csupán egy héttel a baba születése előtt tudta meg, hogy terhes. Egy rutinvizsgálat során közölték vele, hogy babát vár, nem is tudta, hogy várandós. Így még inkább azt érezte, hogy az élet csodáját nem engedheti el.

Az orvosok kezdetben nem is akarták életben tartani a kislányt, de az anya addig harcolt és könyörgött, míg úgy döntöttek megpróbálják a lehetetlent.

Annyira kicsi volt, egyszerűen nem hittem el, hogy ez velünk történik. De nem hagyhattam a lányomat harc nélkül meghalni„- mondta a kétségbeesett anya, aki hónapokig mindent megtett a lánya gyógyulásáért.

Most pedig büszkén mutatta meg a kislányt a közösségi oldalon, aki boldogan mosolyogva egészségesen már otthon van a szüleivel.

Forrás: TheSun

Hirdetés