Meglepetés csomaggal ajándékozta meg egy kínai anyuka a repülőgép utasait, hogy tolerálni tudják a másfél éves gyermeke sírását.

A mai világban nagyon sokan utaznak repülőn. Egy statisztika szerint a legjobban az utasok többsége attól fél, hogy kisgyerekes anyuka mellé kerül a gépen. Hiszen a legtöbb esetben a baba végig sírja az utat. Ez pedig annak, akinek nincs gyereke – vagy éppen nem a sajátja – rettenetesen idegesítő.

Hirdetés

Ennek elkerülése miatt egy trükköt talált ki egy kínai anyuka, aki 1,5 éves gyerekével kénytelen volt repülőre szállni. Az első osztályon – ahol utaztak – minden utasnak egy kis csomagot adott át, melyen ez a szöveg állt.

Hello Wendy vagyok 1,5 éves. Nem ez az első utazásom, de az anyukám egyedül van velem és aggódik amiatt, hogy sírni fogok és ezzel zavarni téged. Tessék itt van néhány füldugó és néhány cukorka, ezek majd segítenek neked. Kellemes utazást kíván Wend.

Az anya a szöveg alján zárójelben megjegyezte, hogy a gyerekek nagyon megijednek a levegő nyomásának változásakor, ami a gépen érezhető fel és leszálláskor. De mindent megtesz majd, hogy a pici nyugodt maradjon.

Az utazás végén a légikisasszony is megdicsérte Wendyt, aki egy hang nélkül ülte végig a három órás utat. A kislányt ugyanis lekötötte a tablete.

Hirdetés