Rachel Butcher azon nők közé tartozik, akik örökbe fogadtak egy gyermeket. Sokan bele sem gondolnak abba, hogy mennyi megpróbáltatáson mehet keresztül egy olyan nő, aki hosszú-hosszú próbálkozások után sem képes teherbe esni. 

Kezelhetetlen a gyerek? Pórázt neki!

Posztját azzal kezdte, hogy elmesélte, gyermekének sokkal-sokkal több energiája van, mint egy átlagos 21 hónapos gyermeknek, és olykor pikk-pakk el tud tűnni a szeme elől, ha nem figyel. Elmondta, hogy szinte semmit nem tudnak a valódi családjáról, sem annak genetikájáról.Elmesélte, hogy a gyereke gyorsabban fut, mint ő, ami a hiszterektómia (méheltávolítás) után fennmaradt hegek miatt van. Beismerte, hogy nem lustaságból nem fut, hiszen műtétje előtt mindennap elment futni és rendszeresen sportolt.

A gyermekem egyáltalán nem szereti azokat a gyerekeknek szánt termékeket, amit a többi, gondolok itt autósülésre, babakocsira, bevásárlókocsira, etetőszékre…stb. Pontosan ebből kifolyólag, használok pórázt mivel nagyon nehéz egyedül bírni vele, és csak ezt viseli el.“Múltkor sírva jöttem haza a bevásárlásból, mert nem bírtam tovább a lenéző, bántó tekinteteket és csúnya megjegyzéseket. Viszont a mai nap még rosszabb volt. Elmentünk a Targetbe és ugyanúgy feltettem rá a hátizsákot, meg a pórázt. Szuperül éreztük mindketten magunkat, a fiam is boldog volt, nevetett, mosolygott…stb. Az egyik üzletből konkrétan kinéztek minket. Legalább 5 anyuka megvetett pillantásaival kellett találkoznom.” – mondta Rachel.

”A szülőknek joga van eldönteni, hogyan nevelje gyermekét, ha valakinek ez a módszer jön be, ezzel tudja kordában tartani gyermekét akkor ezt is fogja csinálni. Minden gyermek más ám minden szülő ugyanazt akarja, vagyis vigyázni a gyerekére. Addig ameddig látják a gyerekükön, hogy boldogok és kiegyensúlyozottak addig nincs probléma. Arra kell a szülőknek figyelni, hogy semmilyen törvényt ne sértsenek meg.

Rachel elmondta, hogy posztja alá rengeteg komment érkezett, és története sok édesanyát megérintett.

Előző cikkA pelenkázás tudománya! Így csináld okosan!
Következő cikkAz anyai ösztön