Rachel Butcher azon nők közé tartozik, akik örökbe fogadtak egy gyermeket. Sokan bele sem gondolnak abba, hogy mennyi megpróbáltatáson mehet keresztül egy olyan nő, aki hosszú-hosszú próbálkozások után sem képes teherbe esni. 

Hirdetés

Kezelhetetlen a gyerek? Pórázt neki!

Posztját azzal kezdte, hogy elmesélte, gyermekének sokkal-sokkal több energiája van, mint egy átlagos 21 hónapos gyermeknek, és olykor pikk-pakk el tud tűnni a szeme elől, ha nem figyel. Elmondta, hogy szinte semmit nem tudnak a valódi családjáról, sem annak genetikájáról.Elmesélte, hogy a gyereke gyorsabban fut, mint ő, ami a hiszterektómia (méheltávolítás) után fennmaradt hegek miatt van. Beismerte, hogy nem lustaságból nem fut, hiszen műtétje előtt mindennap elment futni és rendszeresen sportolt.

A gyermekem egyáltalán nem szereti azokat a gyerekeknek szánt termékeket, amit a többi, gondolok itt autósülésre, babakocsira, bevásárlókocsira, etetőszékre…stb. Pontosan ebből kifolyólag, használok pórázt mivel nagyon nehéz egyedül bírni vele, és csak ezt viseli el.“Múltkor sírva jöttem haza a bevásárlásból, mert nem bírtam tovább a lenéző, bántó tekinteteket és csúnya megjegyzéseket. Viszont a mai nap még rosszabb volt. Elmentünk a Targetbe és ugyanúgy feltettem rá a hátizsákot, meg a pórázt. Szuperül éreztük mindketten magunkat, a fiam is boldog volt, nevetett, mosolygott…stb. Az egyik üzletből konkrétan kinéztek minket. Legalább 5 anyuka megvetett pillantásaival kellett találkoznom.” – mondta Rachel.

”A szülőknek joga van eldönteni, hogyan nevelje gyermekét, ha valakinek ez a módszer jön be, ezzel tudja kordában tartani gyermekét akkor ezt is fogja csinálni. Minden gyermek más ám minden szülő ugyanazt akarja, vagyis vigyázni a gyerekére. Addig ameddig látják a gyerekükön, hogy boldogok és kiegyensúlyozottak addig nincs probléma. Arra kell a szülőknek figyelni, hogy semmilyen törvényt ne sértsenek meg.

Rachel elmondta, hogy posztja alá rengeteg komment érkezett, és története sok édesanyát megérintett.

Hirdetés