Ferenc

Eredete: latin-olasz
Jelentése: francia

Érzelmei a legfontosabbak az életében, ezeket kell megélnie. Minél hamarabb családot alapít. Az anyagikat megteremtésében a legtehetségesebb, de ehhez kell a családja is. Éreznie kell, hogy szükség van rá, hűséges és megbízható társ. Fontos számára az érzelmi kötődés, ez teszi boldoggá. Érzelmileg előfordulhatnak szélsőségek is.

Olívia

Eredete: latin
Jelentése: olajfa

Feladata megtalálnia z egyensúlyt az érzelmek és a testiség között. Keresi a kihívásokat. Türelmetlen, mindent Adj uram, de rögtön! akar. Nem akar alkalmazkodni. Előfordulnak érzelmi szélsőségek. Anyagiassá válhat. Párjától lángolást, szenvedélyt vár. Családjáért képes küzdeni.

Xavér

Eredete: baszk-spanyol
Jelentése: xavéri

Érdekli az élet értelme, szeretné megérteni a világot. Csak a saját elképelései a jók. Hivatása lehet a pszichológia. Megjelenhet az érzelmi szélsőség, fanatikussá válhat. Rendkívül szenvedélyes. Párkapcsolata kérdéses. Meg kell tanulnia, hogy nem mindenkinek ugyan az fontos.

(Forrás: Takács Tibor; Sorsunk a nevünkben; 2005)

Timi

Előző cikkDecember 02 – Melinda és Vivien
Következő cikkDecember 04 – Borbála, Barbara, Boróka

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .