Döbbenet milyen kicsi a világ, illetve ilyen a sors fintora. Elképesztő és egyben iszonyatos is az az angliai történet, ami a napokban került napvilágra.

A történet szereplője egy pár az 51 éves Kim West, és, a 32 éves Ben Ford. Ez eddig még nem is lenne túl érdekes, hiszen ma már a nagy korkülönbség nem akadály.

Hirdetés

Ahhoz, hogy megismerhessük őket egy kicsit vissza kell menjünk az időben. Kim nagyon fiatalon 18 évesen esett teherbe. A szülei szigorának köszönhetően nem tarthatta meg a babát, de megszülhette. Így a születése után azonnal örökbe is adták.

A kisfiú Amerikába került, tehát nem kis távolságra vér szerinti édesanyjától. Teltek az évek és a kisfiúból nagyfiú lett. Aki 2011-ben meg is nősült. Úgy érezte az élete tökéletes, hiszen gyerekkori szerelmének mondta ki a boldogító igent.

2013-ban azonban úgy döntött megkeresi vér szerinti anyját. Levelet írt neki, majd a távoli megismerkedés után egyre gyakrabban leveleztek, majd később telefonon is órákat beszélgettek. Még ez sem igazán megdöbbentő dolog, hiszen hosszú éveket kellett pótolniuk. Ráadásul Kim és a fia Ben első perctől fogva azt érezték, egy ezer éve ismerik egymást. Persze hiszen egy vérből valók.

Döbbenet! A fiával szexel, de akár hozzá is menne az anya! A brit nő azonban egy idő után azt érezte, nem anyai érzéseket táplál első szülött fia iránt. Az extrém érzés nem hagyta nyugodni, ezért kutatni kezdett olyan történetek után, ahol az anya szerelmes lett a saját fiába. Mindezt önigazolásképpen.

Hamarosan megtalálta a választ: létezik egy rendellenesség, a neve GSA, Genetic Sexual Attraction, vagyis genetikai szexuális vonzalom. Azt okozza, hogy testvérek, vagy szülők és gyermekek ellenállhatatlan vonzalmat éreznek egymás iránt. Kim azt mondja, amikor választ talált a kérdéseire, mintha sziklányi súly esett volna le a vállairól.

Ezután a nő számára egyenes út vezetett a boldogságig. Egy hotelban végre találkozhatott a fiával. Azonban ez az anya fiú találkozó nem úgy ért véget, mint ahogyan azt a legtöbben gondolnánk.

Ben beismerte az anyjának, hogy amióta megismerte már semmit nem érez a felesége iránt. Az egyetlen nő, akit ő akar az a tulajdon édesanyja. Persze Kim ugyanezt érezte. Ezzel életük első találkozást meg is pecsételték azzal, hogy még aznap lefeküdtek egymással. Többször is.

Három nap múlva az ifjú szerelmes férj mindent bevallott a feleségének, aki undorodva hallgatta az élménybeszámolót. A döbbent arát mégis a férj hagyta el. Aki a vallomás után összeköltözött az édesanyjával.

Később az interneten találtak rá egy ott élő párra, akik szintén vérrokonok, és a GSA miatt egymásba szerettek. Mivel ők régebb óta együtt élnek, megígérték, hogy segítenek Kimnek és Bennek egy új, közös életet kezdeni.

Az anya-fia pár két éve él együtt. Azt mondják, elképesztően imádják a közös szexet, korábban elképzelni sem tudták, hogy ennyire jó lehet.

Forrás: 24.hu

Hirdetés