Döbbenet, mennyi kismama él rácsok mögött a világon. Azonban nem beszélünk róluk, igyekszünk tudomást sem venni az ilyen terhességekről vagy éppen már anyákról. Hiszen ízt érezzük bűnösök, nekik nem jár az anyaság érzése. Sok kisbaba születik ma is börtönökben, akik viszont nem felelősek az anyujuk bűnéért. Nekik azonban mégis az anya  az első számú, mint minden gyereknek. Akár ártatlan, akár bűnös.

Hirdetés

Döbbenet! Halálsorról a szülőszobába!A 42 éves vietnámi nő tudta, hogy kismamaként nem lehet halálra ítélni. Nguyen Thi Hue-t 2014-ben drogcsempészésért zártak börtönbe az ítélete azonban halálbüntetés. Ekkor döntött úgy, hogy teherbe esik.

Hatszázötvenezer forintnak megfelelő dongot fizetett ki 27 éves elítélt társa spermájáért, amivel aztán egy injekciós tű segítségével termékenyítette meg magát -írja a mirror.uk.

Mint később kiderült az akcióban a börtönőrök is részt vettek. Az „ügy” sikerrel zárult. A halálra ítélt nő teherbe esett. A szülésre a napokban kerül sor.

 

Vietnámban egy terhes nőt vagy anyát, akinek a gyereke háromévesnél fiatalabb, nem ítélhetnek halálra. Ha a halálbüntetésről szóló ítélet már megszületett, azt életfogytig tartó börtönbüntetésre kell változtatni.

Korábban már más nő is elkerülte ezzel a módszerrel a halált. Teherbe esett a halálsoron. Miután egészséges gyermeket szült elkerülte a végzetet, csak életfogytiglant kapott.

Forrás: Szeretlekmagyarország

Hirdetés