Manapság egyre több babát bírnak cigizésre a szülők, pusztán “poénból”. Nálunk is volt nem egy hasonló eset, és még ki tudja, mennyi nem tudódott ki.

Úgy látszik egyre jobban kifordul magából a világ. Míg a kismamák többsége lemond a terhessége alatt a dohányzásról, mások poént csinálnak abból, hogy a kisbabájukat vagy akár több gyermeküket is károsítják a cigarettával.

Hirdetés

Most kivételesen nem Magyarország, hanem Bulgária volt az otthona a furcsa posztokat kitevő apukának. Az első fotón, amin kitett egy pici néhány hónapos baba látható, amint apja a szájába teszi a cigarettát.

A poszt alatt azonnal tiltakozó anyák sora lázadt fel a fotó ellen és követelték, hogy adjanak elérhetőséget a felügyeleti szervekhez, akiknek jelenteni lehet az esetet.

A kíváncsibb szülők azonban ennél a fotónál sokkal többre bukkantak. A család ugyanis nem csak egy , hanem a többi gyermekének is cigarettát kínált. Az egyik feltöltött fotóján egy kiskorú fiúcska látható bőrkabátban, a szájában természetesen cigaretta van. Az apja a fotó alatt büszkén írt arról, hogy ezt tette a gyermeke.

Majd egy következő képen az anya látható egy gyermekkel az ölében. Mindkettőjük szájában lóg a dohány.

A fotók hatalmas botrányt kavartak a neten. Az apát keresik a hatóságok, ő azonban azóta már eltávolította a büszkén mutogatott fotóit az oldalról.

Hirdetés