Sokkoló, hogy ma már szinte naponta történnek hasonló tragédiák a világban. Az elmúlt hetekben többször is történt kegyetlen mészárlás Amerikában. Sokan úgy vannak ezzel, hogy a világ másik felén történt. Azonban bármennyire is messze van, gyerekek halnak meg értelmetlenül. A felnőttek hibája miatt.

Hirdetés

Egy 16 éves kislány is meghalt a texasi lövöldözésben!

Nemrég Texasban egy férfi rontott be egy baptista templomba, ahol éppen a vasárnapi istentisztelet zajlott. A 26 éves férfi lövöldözni kezdett, nem nézte kit talál el. Huszonhat embert megölt és nagyon sokat megsebesített. A legfiatalabb áldozata 18 hónapos volt csupán.

A sokkhatás alatt levő közösség gyászolja elhunyt tagjait. Próbálnak összefogni és segíteni azoknak, akik elvesztették a szeretteiket. Egy család a 16 éves kislányát vesztette el, akinek nagy álma volt, hogy egyszer csecsemőápoló lehessen. A család szerint nagyon szerette a kisbabákat és minden erejével segíteni szeretett másokon.

Egy 16 éves kislány is meghalt a texasi lövöldözésben!

A rendőrség később elmondta, a hogy a férfi egy víziparkban dolgozott, ahonnan hónapokkal ezelőtt elbocsátották. Néhány éve már állt bíróság előtt, mert bántalmazta feleségét és a gyermekét. Ennek ellenére csupán lefokozták- az akkor légierőnél szolgáló férfit – majd elbocsátották a hadseregtől.

Egy 16 éves kislány is meghalt a texasi lövöldözésben!

A vizsgálatok szerint a férfi anyósa és apósa is a baptista templomba járt. Ezért támadhatott a férfi az imádkozókra.

Forrás: newyorkpost

Hirdetés