Egy profi fotós örökítette meg Alex Warden koraszülött kisfia, Van első időszakának minden aggodalmát és örömét, hogy ezzel erőt adjon más szülőknek.

A kisfiú, Van a 31. terhességi héten született meg. Egy teljes hónapot töltött az inkubátorban. Rettenetesen megviselte a szülőket az első pár hét a koraszülött intenzíven.

Hirdetés

Hat nappal később, miután hazaengedték már, egy vírusfertőzés miatt újabb két hétre kényszerült kórházba menni a kicsi Van. Az apja, Warden, egy fotósorozattal szerette volna megörökíteni a kisfia küzdelmeit, és a család szerető segítségét.

Minden ösztönöm ellenkezett azzal, hogy az újszülött kisbabámat otthagyjam a kórházban. Az egész koraszülött intenzíves időszakra érzelmi hullámvasútként emlékszem. Miközben folyamatosan aggódtam érte, végig nagyon büszke voltam Vanre. Az, hogy fotókat készítsek róla, teljesen természetesen jött, nemcsak úgy, mint fotós, hanem mint egy friss anyuka.

Van azóta már otthon van a szüleivel és a családjával. A fotós szeretné, ha a képei eljutnának más, hasonló problémával küzdő családokhoz, hogy erőt merítsenek belőlük.

Hirdetés