Döbbenetesen egyszerű praktikát talált ki egy apuka a csecsemősírás ellen, amihez semmire nincs szüksége a hangján kívül.

A trükk másodpercek alatt nyugtatta meg a kisbabát, amit videóra is vett az apa, pedig semmi mást nem használt, mint a saját tulajdon hangját. Természetesen mielőtt megpróbálkoznánk a trükkel, próbáljuk végig az összes általunk alkalmazott praktikát, vagyis büfiztetés, pelenkázás, szoptatás, játék. Ha ezek nem segítenek, akkor jöhet az ultimate weapon, a Daniel Eisenman által alkalmazott trükk.

Az “om” hang a Hinduizmusban és a tibeti Buddhizmusban az egyik legszentebb mantra, ami megváltoztatja bennünk és környezetünkben az energiaáramlást. A videó tanulsága szerint a kisbaba másodpercek alatt abbahagyta a sírást. Mivel elejét szerette volna venni a san diegoi apuka a találgatásnak, hogy a véletlen műve az egész, több felvételt is készített, amivel bizonyítja, hogy a művelet sikeresen alkalmazható bárhol és bármikor.

 

#TheOMHeardAroundTheWorld 🌬🔊🌎 Well now that over 22 million humans have heard & seen the original version, questions are starting to surface about if this works every time?! 🤔🕺🏽🌬👼🏼🤗😍 Firstly, I don’t believe anything happens twice the same way. Secondly, it’s not necessarily about it “working”… it’s about our precious #EarthAngel 👼🏼 practicing self acceptance through self-expression, AND simultaneously holding me accountable to do the same by #OMing more. 🌬💞💫👶🏻 Birth story video coming soon, but so everyone knows we did #OM to her while in the womb, and she was actually birthed in our living room while Thai #Buddhist #monks were chanting over #YouTube 🤗 ⛩🔊👸🏽👼🏼 PS. Her mother a.k.a. my #QueenBee 🐝 @lifeasdianae was born in Thailand 🇹🇭 • • • #GetYourOMon #CryUntilYouLaugh #LaughUntilYouCry #DaddyOm #OMBaby #DadOMingtoBaby #OMingBaby #OMingDad #DanielEisenman #TheFreedomCatalyst #BreakingNormal #ILoveYou

Daniel Eisenman (@danieleisenman) által megosztott bejegyzés,

Egyesek azt állították, hogy nekik is bejött ez a trükk, másoknak viszont nem.

Amikor még az anya méhe vigyázott a kicsire, gyakran mantráztam neki az ‘ommmm’ mantrát. Emellett a hálószobánkban született meg, ami alatt folyamatosan mantráztak thai szerzetesek egy Youtube videón.” – mondta el az apuka, miután valaki megjegyezte, hogy a kicsi Divina biztosan buddhista szerzetes volt előző életében.

Forrás: metro.co.uk

Előző cikkMilyen betegségeket okozhat az alváshiány
Következő cikkA rendőrnő szoptatta meg a magára hagyott csecsemőt