A hat gyermekes egyedülálló anya csupán egy kis kikapcsolódást szervezett a gyerekeinek. Ezért az angliai népszerű játszóházba vitte őket.

Hirdetés

A legkisebb kislánya 17 hónapos volt ezért ő a kicsiknek fenntartott részen játszott. Az anya eközben próbálta az összes gyermekét szemmel tartani. Néhány pillanatra nézett csak másfelé, amikor a kislányát már eszméletlenül vérbe fagyva találta a padlón fekve.

A kislány fölött egy hasonló korú mosolygó kisfiú ácsorgott, akinek véres volt a szája. A 33 éves nő később azt mondta, úgy nézett ki, mintha egy vadászaton lett volna. És egy véres szájú kutya állt volna a lánya fölött.

Ez is érdekelhet!

A kislányhoz azonnal mentőt hívtak. A kórházban az orvosok 15 harapásnyomot láttak el a testén. A 2 év körüli kisfiú ugyanis nemcsak az arcát, de a hátát, ujjait, és a vállát is összeharapdálta. A kisfiú négyéves testvérével volt a játszóházban. Az orvosok pedig később elmondták, hogy kétféle harapásnyom is volt a kislány testén.

A fiúk szüleit hiába keresték, nem találták meg a játszóházban.

Az orvosok szerint nagyon valószínű, hogy az arcon levő sebek egy életre megmaradnak. A játszóház teljesen elhárította a felelősséget. Azt mondták nem ők, hanem a szülők hibája a baleset.

A rendőrség a gyermekvédelmi felügyeletet értesítette, de lezártnak tekintik az ügyet.

Forrás: Mirror

Hirdetés