Megdöbbentő dologra derült fény az egyik moszkvai klinikán. A 38 éves Jana és férje mesterséges termékenyítésre várt, mivel nem lehetett közös gyermekük. Az egész beavatkozást a férj állta és már nagyon várta, hogy az asszony teherbe essen.

Hirdetés

Az első beavatkozás sikerrel járt és a pár boldogan készült a családi örömökre. Egy évvel Timofey születése után azonban Jana megdöbbentő dolgot mondott a férjének. Mégpedig, hogy nem ő az apja a fiának.

Az asszony ugyanis még a kórházban kikönyörögte az orvosától, hogy a férje spermáját kicserélhesse a szeretőjéére. Mondván, ő attól szeretne gyereket, akibe szerelmes. Az orvos pedig a férj tudta nélkül ebbe beleegyezett.

Ez is érdekelhet!

Az asszony ezután még elfogadta, hogy a kórházi költségeket és mindent ami majd a gyermeknek kell azt a férj fizessen. Majd egy éven keresztül azt is elnézte, hogy a férje odaadó szeretettel neveli a kisfiát- aki vér szerint nem is az övé. A férj a bejelentés után sokkot kapott. Azt állította száz százalékosan megbízott a feleségében. De a DNS vizsgálat bizonyította, hogy a gyermek valóban a szeretőtől fogant.

A férj ezután beperelte a kórházat. Az ügyvédje pedig azt állította, hogy a klinikának nem szabadott volna az asszony külön kéréseit figyelembe venni. Főleg, hogy ilyen aljasságra készült. A bíróság végül hibásnak mondta ki a kórházat és annak személyzetét is. Így csaknem 2 millió forintnyi kártérítést kapott a férj, aki később elmondta, hogy a pénz nem old meg semmit és nem azért perelt. Egyszerűen csak azt akarta, hogy mással ilyen ne fordulhasson elő.

Forrás: Dailymail

Hirdetés