Gvendolin Kislányom

Kedves Anyukák, Apukák, leendő Kismamák & Kispapák!

Egy évvel ezelőtt megírtam az apás szülés élményemet. Most, hogy eltelt egy év 2017.05.20-án 12:47-kor, megírom a kislányommal és szerelmemmel töltött idő képeit és emlékeit.

Amikor hazavittük a kislányunkat a kórházból, akkor nagyon sok kérdés merült fel. Azért írom ezt, mert van egy 5 éves sharpei kutyusunk. Vajon szeretni fogják egymást?

Kijönnek egymással. Aztán arra a válaszra jutottunk, hogy ahogy telik múlik az idő annál több mindent engedünk meg mindkettőjüknek hogy közeledjenek egymás felé. Mai napra, már ahogy meglátja a kislányom a kutyust már sikít, örül, izgatott.

Nagyon sokat tanultam önmagamtól, és valamint páromtól. Sokkal türelmesebb vagyok, kimondhatom, hogy madarat lehetne velem fogadni. 🙂

Gvendolin Kislányom

Megtanultam, hogyan kell fürdetni, pelenkázni, beszélni hozzá, játszani vele, szemkontaktust létesíteni vele. Nehéz volt, de minden percét örömmel és boldogsággal tettem meg. Láttam ahogy elkezdett mosolyogni, az első tapsolása, mászása, hasra fordulása, felülés. És amire a legbüszkébb vagyok, hogy én láthattam meg a járókában először hogy felállt. Egyből szaladtam is a páromhoz, alig akarta elhinni, ott néztük és beszéltünk hozzá, dicsértük, és a könnyeim már akkor megjelentek. Nem szégyen bevallani, hogy ilyen egyszeri és visszafordíthatatlan élményt megkönnyeztem. Igen is, büszke vagyok rá.

El kell mondani, hogy nagy cicis. 🙂

Fél éves korában kezdtük el a hozzátáplálást. Én, és a párom azon az elven vagyunk, lesz rá elegendő ideje hogy olyan kajákat egyen mint mi. Mai napig már elég sok mindent eszik, de a favorit még mindig a tejci. 🙂

Nagyon büszke vagyok rá, hogy van egy olyan Kislányom aki gyönyörű és okos is. Na meg a másik, hogy már kezdi átvágni Anya & Apa fejét. Sokat gondolkodik, és annál több minden érdekli, főleg amikor lemegyünk a közeli parkba és sétál, de olyan 20-30 percet simán lesétál.

Gvendolin Kislányom

Amikor hazamegyek a munkahelyről és belépek az ajtón, akkor egyből egy nagy sikítás és már szalad is átölelni.

Ezek azok a percek, amiért érdemes élnünk.

Látva, hogy egy kis csemete gyermek miket tanul meg napról napra. Csodálatos élmény, amikor szemedbe mosolyog és kis szótagokat mondogat.

Várom a következő napokat, heteket, hónapokat hogy milyen új dolgokat tanul és tanít nekünk, hisz, ilyenkor a szülő is tanul mert ezt nem tanítják meg sehol.

Előző cikkBabát vár Cserháti Tamara, a Miss World Hungary 2012-es királynője
Következő cikkHibázhattak az orvosok! A fiatal pár második babája is meghalt