MEGOSZTÁS
Forrás:Facebook

A szülés, egy új élet születése a legcsodálatosabb dolog, amit a nőknek adott a természet. Persze attól, hogy örömteli eseményről beszélünk ne felejtsük el, mennyi fájdalom és szenvedés áll a hátterében.

Egy nappal a szülés után mutatta meg a testét! Híres lett!
Forrás:Facebook
Hirdetés

Az agy azonban ezt a fájdalmat pár órán vagy napon belül háttérbe szorítja. Ezért történhet meg az, hogy a szülés utáni napokban már nem emlékszel a fájdalomra, csak a pozitív élményekre. Ahogy felsírt a babád, ahogy rád néz. Ezek a pillantások mindent feledtetnek veled és akár újra felfeküdnél a szülőágyra.

A női test is megváltozik a szülés során. Több 10 kiló súlytól szabadul meg néhány óra alatt. Mindezt nem kevés szenvedés árán teszi meg.

Erica Andrews a napokban hozta világra gyermekét. Nagy elhatározásra szánta el magát és a szülést követő napon posztolta a fényképét a facebookra. A szelfivel szerette volna elérni, hogy az emberek lássák így néz ki egy test, ami órákkal korábban életet adott egy másiknak.

 

A poszt alatti szöveg sem mindennapi volt: „Íme, a testem egy nappal a szülés után. A kisbabám kendőben. Bőre a bőrömhöz ér. Felnőtt pelenkát viselek. És rózsaszín szájfényt”

Egy nappal a szülés után mutatta meg a testét! Híres lett!
A kép illusztráció

A képét több tízezren osztották meg. Sőt számos komment is érkezett olyan nőktől, akik már átélték a szülés örömét és fájdalmát egyaránt.

„A testem pont úgy érzi magát, mintha épp most futottam volna le egy maratont. A szívem is nyitva van még a tegnap átéltek miatt. A szülés olyan hatással van ránk, úgy nyit meg minket, mint földrengés a földet és én még mindig törékeny és sérülékeny vagyok ettől. Nyersnek érzem magam. Érzelmesnek. Másnak.”

Az érzelmi hullámzások nem múlnak el a születéssel. Hiszen az anyai hormonok még tombolnak a női szervezetben. Már óvnád a picit, de közben a sírással küzdesz a fájdalommal pedig nem is akarsz, de nem is tudsz foglalkozni…

Forrás: Hír24

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..