Alig 18 nap adatott meg annak az újszülöttnek, aki egy pusziba halt bele. A családot sokkolta az eset, az orvosok mindent megtettek érte, de hiába.

Az alig egy hete megszületett a kislány egyik pillanatról a másikra lett rosszul, nem evett és leálltak a veséi. Abba a kórházba rohantak vele két órával az esküvő után az iowai házaspár, ahol Mariana megszületett A kislány azonnal vérátömlesztést kapott és lélegeztetőre tették. Pár órával később azonban meghalt.

Hirdetés

A családot sokkolta az eset, azért osztották meg mindenhol a történetüket, hátha mások tanulhatnak a tragédiájukból.

A 18 napos kislányról később kiderült, hogy hepatitiszben halt meg. A babát miután megszületett sokan meglátogatták, így sokan adtak neki puszit is. Köztük egy olyan ismerős, akinek épp herpesze volt.

A 33 éves anya el sem tudta képzelni, hogy ettől az ártatlan puszitól vesztette el első gyermekét. A közösségi oldalon azt írta: „Igaz Ő csak 18 napot élt, mégis hatással volt a világra. Mariana története számos újszülött életét mentheti meg. Isten veled édes kis Angyal!

A herpeszvírus szexuális úton terjed, ezért az orvosok kezdetben arra gyanakodtak, hogy a szülés közben az anyától fertőződhetett meg a kicsi. Ez a vírus ugyanis évekig tünetmentes lehet az emberi testben. A szülőket is megvizsgálták, de az ő leleteik negatívak voltak.

A család egyelőre nem tudja, ki fertőzhette meg a kisbabát. Sokak szerint a családban levő kamasz családtagok is lehettek, akik szintén örültek a gyermeknek és persze puszit is adtak nekik.

Hirdetés