Nagyon sok furcsa történet kering a neten. Van, aminek nincs alapja és a szülők a népszerűségét szeretnék csupán növelni.

Egy amerikai anya, Laura Haigh azonban most egy sokak szerint valós fotót posztolt az interneten. A 18 hónapos kisfiukat szokás szerint lefektették, majd beállították a babamonitort, hogy azon keresztül figyeljék, ha valami történik a szobában. A történet eddig mindennapos és a legtöbb kisbabás házban így zajlanak az esték.

Pár pillanat múlva azonban az alvó baba mellett egy másik alvó csecsemőt is észrevettek a szobában.

A 42 éves apa, Ddan Evans azonnal berohant a kisfiúhoz, közben mondta a feleségének, hogy biztosan a macija maradt az ágyban.  A gyermek azonban egyedül volt. A monitoron továbbra is látszódott egy másik baba képe, ami ráadásul mozgott is.

Az ismerősök azt mondták a monitor hibásodott meg. Azonban a szellembaba azonnal eltűnt amikor az asszony bement szoptatni a szobába. Majd miután távozott egy újabb helyen bukkant fel a szobában.

A 18 hónapos kisfiú Sebastian az anya szerint sokszor ül az ágyban és mosolyog a „semminek” a szobában. Sokszor beszélget is vele a maga nyelvén.

Az apa nem hisz a paranormális dolgokban, azonban az anya azt mondja, hogy a lakásban többször hallott már hangokat úgy, hogy senki nem volt a közelben.