Portrait of smiling daughter wrapped in blanket with mother at lakeside

Az, hogy vége lett a kapcsolatomnak, teljesen tönkretett érzelmileg. Nem érdekelt semmi, nem érdekeltek a pasik. Úgy éreztem, nekem egyedül kell nevelni a kislányomat. Beletörődtem, hogy minden az én hibám, és a párkapcsolat nem nekem való, hiszen annak oka van, hogy idáig jutottunk.

Hirdetés

Egyedül maradtam! Szívszorító történet 10. rész!Jól éreztem magam a kislányommal kettesben, ha nem dolgoztam, csavarogtunk, barátnőztem, ahol volt egy kispajtása a picimnek, így sem érezte azt, hogy bármi gond lenne…az apja időnként elvitte, olyankor nagyon üresnek éreztem mindent, nem csak a lakást, a bennem lévő üresség is hatalmasra nőtt, ha egyedül kellett lennem.

Ültem esténként a Facebook előtt, beszélgettem a “barátaimmal”, és olvasgattam, milyen szerelmesek egymásba az ismerőseim….szar volt, nagyon.

Egyedül maradtam! Szívszorító történet 10. rész!
A kép illusztráció

Fájt, hogy más boldog, én meg egyedül majszolom a chipset az ágyon…de bemeséltem magamnak, hogy ezt érdemlem, és kezdtem megbarátkozni vele.

Egy külföldön élő barátnőmmel cseteltem sokat, mindig unszolt hogy mozduljak ki, de nem tettem…minek…aztán, egyik nap mikor Skypeoltunk, odajött a lakótársa is a géphez. Nagyon megtetszett a stílusa, vagány volt, teli volt tetoválva, stb…elkezdtünk beszélgetni, és már a sokadik átbeszélt éjszaka után azt éreztem, valami elindult közöttünk…megbeszéltük, egy hónap múlva hazajön, és hozzám jön. Úgy éreztem, nem lőhetek ismét mellé….teltek a napok, és alig vártam, hogy találkozzunk….teljesen elvakított, hogy valaki figyel rám, kedves szavakat mond. Nagyon régen volt ilyen.

Eljött a nagy nap…és sajnos rá kellett jönnöm, hatalmas hiba volt azt gondolni, hogy valakit így meg tudok ismerni….mert habár minden tökéletes volt, egyvalami azért mégsem…Ő is, mint az exem, kábítószerfüggő volt. Hogy én mennyire hülye vagyok, hogy nem vettem észre soha…mintha leforráztak volna…és még marad két napot. El sem hittem, amit látok….de tudtam, nem akarok ilyen életet, így szépen elbúcsúztunk.

Természetesen megint összeomlottam, ez már menetrendszerű állapot volt az életemben. Úgy éreztem magam, mint előtte, és nem is akartam már senkit soha. Eldöntöttem, egyedülálló anyuka leszek. Mert az a nekem való. De az élet mindig átírja a sztoridat….

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .