Hirdetés
Ehhez azért már pofa kell! Olvasói levél!
A kép illusztráció

Múlt hónapban elképesztő dolog történt velem és a családommal. Már egy hónapja terveztük a férjemmel, hogy elmegyünk valahova vidékre a családdal. Végül úgy döntöttünk, hogy mi és a két gyerek egy dunántúli hotelben töltünk három napot. Pénteken dél körül indultunk, mert aznap nem volt ovi a gyerekeknek, és az estét már a hotelban töltöttük. Elfoglaltuk a szállást, minden viszonylag normálisan ment, majd legnagyobb elképedésemre a recepciós közölte, hogy a vacsorát legkésőbb nyolc óráig jó lenne, ha befejeznénk, hogy utána ne „zavarjuk” a „nem gyerekes” vendégeket. Persze az egészet olyan félhivatalosan adta elő.

Sajnos és ezt tényleg sajnálom, az a típus vagyok, aki ilyen helyzetekben leblokkol, és csak később tisztul a kép. Ezért is írtam le most a történetünket. Mikor a férjemnek elmondtam, hogy mi történt azonnal ki is jelentkeztünk és irány vissza Pest. Azért néha jól jönne nekem egy időgép, mert most már nem tenné zsebre a recepciós azt, amit tőlem kapna.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..