Forrás: Blikk

Elképesztő és egyben elborzasztó, ami az Egyesült Államokban történt egy pennsylvaniai kisvárosban! 12 fiatal lányt találtak egy pedofil házában bezárva, akik közül van egy fiatal anya is.

Hirdetés

Az 51 éves Lee Kaplant a szomszédok jelentették fel, akik aggódtak a gyerekekért és féltek a férfitől. Emellett gyanúsnak találták, hogy a ház ablakait bedeszkázták, és a sövényt sem nyírta le soha senki – minden olyan kézenfekvően gonosznak és sötétnek tűnt.

Minden alkalommal szomorúnak és rémültnek tűntek, amikor láttam őket. Évek óta mondogatom az uramnak, hogy itt valami nem stimmel.” – nyilatkozott Jen Betz.

A legfiatalabb alig féléves volt, míg a legidősebb mindössze 18. Az idősebb lány elmondta, hogy a féléves kislányt és még egy háromévest ő szülte Kaplannek (ezek szerint legfeljebb 15 évesen kerülhetett hozzá). Mivel a helyi törvények szerint 15 éves kor alatt nem létesíthető szexuális kapcsolat semmilyen körülmények között sem, a rendőség nemi erőszakkal és pedofíliával vádolja a férfit. A bíróság 1 millió dolláros óvadékot állapított meg. A gyerekek jelenleg együtt vannak, a rendőrség védőőrizetbe helyezte őket.

A helyi ügyészség emellett azt is kiemelte, hogy az egyik 14 éves lány szülei (akik korábban az amis közösséghez tartoztak, de elhagyták azt) vallomást tettek, melyben kifejtették, hogy Lee szívességet tett nekik (kimentette őket az anyagi csődből), ezért elajándékozták az egyik kislányukat a férfinek. Az apa utánanézet az Interneten, hogy ez legális-e, és úgy találta, hogy megteheti. Állítólag a házban talált 9 másik kislány is az ő gyermekük, de erre semmiféle bizonyítékot (társadalombiztosítási kártyát, születési anyakönyvi kivonatokat) nem találtak.

A 19 éves fiúk szerint a szülei jó szülők, ennek ellenére a rendőrség őket is letartóztatta kiskorúak veszélyeztetése és nemi erőszakra való összeesküvés vádjával. Ők is csak az 1 millió dolláros óvadék letéte ellenében szabadulhatnak.

Forrás: Blikk

Hirdetés