Halálosan aggódott egy amerikai anya a kisbabájáért egy amerikai repülőgép fedélzetén – a baba teste teljesen felhevült a betonon álló gép fedélzetén.

Nagyon sokan utaznak egészen pici babával is nyaralni. Van aki autóval vagy vonattal teszi ezt. Nagyobb távolságokra azonban inkább a repülőt választják, hiszen nem kell olyan hosszú időt a babának az utazással töltenie.

Hirdetés

Egy amerikai nő a 4 hónapos babájával indult útnak repülővel, azonban a fedélzeten az elmondása szerint rettentő meleg volt. A baba teste felhevült. Az anya attól félt, hogy meg fog halni.

A repülő ugyanis – valamilyen oknál fogva nem indult el időben, ezért a reptéren a tűző napon várakozott. A betonon álló gép teljesen átmelegedett.

Mintha egy repülő sütőben lettünk volna.”- mondta az anya, aki szólt a légiutaskísérőnek, hogy hozzon jeget egy zacskóban, amit a baba testéhez tudna rakni.

A 4 hónapos kisfiú ennek ellenére folyamatosan sírt. Azt mondja az anya, hogy így sírni még soha nem hallotta a fiát. A baba bőre pedig kezdett kipirosodni.

A többi utas azonnal az anya segítségére sietett, levetkőztették a picit és még több jeget hoztak. A kicsi teste azonban elernyedt, ekkor hívták a mentőket.

A gép felszállása előtt a mentők megállapították, hogy a pici testhőmérséklete valóban megnőtt, de nem okozott neki maradandó károsodást.

Az anya most a légitársaságot perli, akik bocsánatot kértek tőle, és ígérték, hogy kivizsgálják az ügyet.

Hirdetés