Az amerikai szülésznőnek akkor folyt el a magzatvize, mikor egy vajúdó kismamához sietett segíteni. Egészséges kislánynak adott életet később.

Sajnos egyre többet olvasunk arról, hogy az orvosok nem hűek az esküjükhöz, esetleg nem foglalkoznak a kismamával a babával. Ha pedig baj történik, rögtön összezár a rendszer és nem vállalják a hibáikat. 

Hirdetés

Persze tisztelet a kivételnek, hiszen lelkiismeretes orvosok és nővérek a mai napig vannak szép számmal a világon, akik a kezük alatt levő betegeket saját maguk elé helyezik.

Így volt ezzel az az amerikai szülésznő is, aki maga is utolsó idős kismama volt. Az orvosnő szülésre ment be a kórházba, amikor hallotta, hogy a nővérek egy kismamáról beszélnek, akinek szülésénél komplikációk léptek fel. Az orvosnő rájött, hogy az egyik korábbi pácienséről beszélnek.

Amanda egy percet sem gondolkodott, azonnal ment segíteni ő is a vajúdó kismamának. Míg azonban a másik nőnek segített a szülésnél elfolyt a magzatvize.

Kórházi ruháját egy köntös alá rejtette és csizmát húzott annak érdekében, hogy a folyamatosan szivárgó magzatvizet felfogja.

Az életveszélyes állapotban levő kismama már a műtőben volt, amikor Amanda megérkezett és vajúdás közben világra segítette a másik kismama babáját.

Nem sokkal később Amanda kislánya is egészségesen megszületett. Így aznap két kislány is világra jött szinte egyazon időben. Mind a két baba és a mama is jól vannak.

Hirdetés