Hirdetés

Sokan gondoljuk, hogy az otthoni környezet nem veszélyes a gyerekek számára. Már mindent biztonságba tettünk, nincsenek éles sarkok, nincs leesésveszély. Kezdődhet a játék. Azonban egy játék is lehet életveszélyes és akár a nagyobb gyerekek is kerülhetnek csapdába.

A napokban történt tragédia sokkolja a világot. Hazánkban találtak egy eszméletlen tinédzsert a szekrényben. Idegenkezűségre nincs bizonyíték, tehát a rejtélyes halálnak nem tudják az okát.

Sokan gondolják, hogy a tinédzserek a rossz jegyeik miatt öngyilkosok lesznek. Sokszor azonban akár a vicc is okozhat tragédiát.

Nemrég egy fiú a társait szerette volna megtréfálni azzal, hogy a szekrényben „imitálta” a felakasztását. Sajnos a vicc rosszul sült el és a gyerek valóban megfulladt.

Kis gyerekeknél pedig akár a bújócska is végződhet halállal. A szekrénybe elbújt csemete, nem mer kijönni, hiszen akkor vége a játéknak. Észre sem veszi, hogy fogy a levegője. Ha már ott tartotok, hogy közösségi játékokat játszik a gyerek. Feltétlenül meséljétek el a veszélyeket is. Jobb félni, mint megijedni.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .