Elképesztő képeket töltött fel egy anyuka a napokban a világhálóra.Elképesztő képek! A cica és az újszülött ragaszkodása! A képek pillanatok alatt elterjedtek, különösen az állatbarátok körében.

Sokan ellenzik kisbaba mellett a házi kedvenceket. Sok kismama inkább megszabadul az addig hűséges „babapótléktól” azért, nehogy baja essen a megszülető picinek. Sajnos sokak félelme nem máson, mint babonákon alapulnak. Hiszen egy helyesen tartott és ellátott háziállat soha nem bántaná a babát. Sőt!!

Többször megfigyelheted, hogy az amúgy kezelhetetlen cicád vagy kutyád mennyivel türelmesebb, ha épp kisgyerekes vendéged van. Egy jól irányzott karmolás helyett- amit te már megkaptál volna, ha szekálod- inkább olyan helyre bújnak, ahol a gyermek már nem éri el őket.

 

Elképesztő képek! A cica és az újszülött ragaszkodása!Panda a kétéves örökbefogadott cica sincs ezzel másképp. A macskák öntörvényű állatok mégis sokan, ha kisbaba kerül a házhoz a sértődés helyett a védelmező szerepébe bújnak. Panda, amint megérezte, hogy gazdája Liel Ainmar Assayag  teherbe esett nem volt hajlandó elmozdulni mellőle.

9 hónap múlva a kis Sean megszületett, de Panda még mindig hódol ennek a jó szokásának. A nap minden percében figyeli a picit.

„Amikor teherbe estem, elkezdett követni a házban, odadörgölte a fejét a hasamhoz, dorombolt. Most, 3 hónappal később felugrik az ágyra a baba mellé, megszaglássza, leül mellé. Lehet érezni, hogy az elejétől fogva szereti.”- nyilatkozta az anya.

Panda mellett él még 2 cica, de ők inkább közömbösek még a kis jövevénnyel szemben.

Forrás: Velvet

Előző cikkÚjszülött viselkedési képességei
Következő cikkCsodás fotók! Amikor az anya először látja meg az újszülöttjét!