Az ultrahangképek a mai modern kor vívmányai.  Elképesztő! Ultrahangképek és az újszülöttek hasonlósága!Hiszen rólunk még nem készültek ilyen pocakon belüli felvételek. A szüleink csak sejthették azt is milyen nemű babát hordanak a szívük alatt. Most azonban már szinte élethű képeket készíthetünk róluk az anyaméhen belül is.

Hirdetés

Az ultrahang technikája is szinte évről évre változik, pontosabbá válik. Egyre tökéletesebb képet kaphatunk a babánkról.

 

Igaz ez a technológia nem a szülők szórakoztatására alakult ki, hiszen ezzel a módszerrel már nagyon korán felfedezhetőek az esetleges betegségek a magzatoknál.

Ennek ellenére mégis a szülők ebben a rohanó világban már nehezen bírják ki a 9 hónapot titokban. Így a legtöbben legalább egyszer elmennek egy babamozira, ahol csodás képeket kapnak a kisbabájukról.

A megdöbbenés azonban akkor éri a szülőket, amikor a pici már a világra jött. Hiszen tényleg ugyanaz az arc mosolyog majd rájuk, akit az ultrahang során láttak. Sőt mi több, sok esetben a magzati korban épp elcsípett testhelyzetet, fülvakarást vagy akár kéztartást is megfigyelhetik az újszülött első napjaiban.

Íme néhány példa, mennyire tökéletes már a mai technika. Elképzelni sem tudjuk mi vár ránk pár éven belül.

 

 

Hirdetés