Hobbik gyerekeknek

Hobbik gyerekeknek? Bármennyire is mozgalmas a gyermek élete, jót tesz neki, ha van hobbija, melyet kedvvel csinál. Ezek révén speciális készségekre és tudásra tesz szert. És javítja a gyermek koncentráló és együttműködő képességét is.

Hirdetés

hobby

Ösztönözz 

Ha lehetséges egy héten egyszer menjen gyalog iskolába. Kísérjük el, s tanítsuk meg helyesen közlekedni. 10 éves kor alatt nem tudják még a gyerekek megállapítani az autók sebességét.

Hagyd szaladgálni 

Engedd szabadon. Hétvégéken a közös program keretén belül menjetek parkba, ahol kedvére szaladgálhat, játszhat a barátaival vagy hasonló gyermekekkel.

élvezetes hobbikBátorítsd 

Válasszon hobbinak fizikai tevékenységet. Úszás, atlétika… bátorítsd erre. Biztos van olyan, melyet szívesen űzne.

Együtt

Hétvégén menjetek együtt sétálni, futni. Igazítsuk a mi tempónkat az övéhez. Így nem fog mögöttünk kullogni a gyermek. Ez jó alkalom beszélgetni is.

Aktív nyaralás

Nem a méregdrága dolgokra kell gondolni. Sok helyen már hirdetnek gyalog túrákat, más szabadban végezhető tevékenységet. Nagyon szép Hazánk van. Érdemes megnézni. (sokan nem is ismerik, csak a tengert)

 

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..