Fél éve nevelem én mind a három gyereket. A volt feleségem és az új férje teljesen alkalmatlannak bizonyultak erre a feladatra.

Hirdetés

Egy apa nem csak akkor szereti a gyermekét, ha kedve van

 A volt feleségem és az új férje teljesen alkalmatlannak bizonyultak erre a feladatra. A gyámhatóság keresett meg, azzal ha nem hozom el én a gyerekeket, intézetbe fognak kerülni. Csak én vagyok az apjuk, mármint háromból kettőnek, de bajtársat nem hagyunk hátra, így elhoztam a harmadik gyereket is. 

Mindenféle hivatalnak jelentettem a változást, a gyerekek lakcíme már megegyezik az enyémmel, mégis a családi pótlékot nem kapom meg. A volt feleségem fél éve minden hónapban felveszi és el issza. Nem gondol a gyerekekre, úgy is csak terhet jelentettek neki.

Engem meg nem a pénz érdekel , csak az elvek. Jól fizető állásom van, nem szenvednek hiányt semmiben a gyerekek. Pusztán csak azt nem értem hogy egy amúgy is link anya, további önpusztító magatartását miért kell még ezzel is támogatni. 

Ha sikerül végre elintéznem, és nekem jár majd a családi pótlék, neki valószínűleg a jogtalanul felvett pénzt vissza kell fizetnie. Akkor mi lesz vele, majd rögtön kellenek a gyerekei, mert a gyerekek nélkül pénz sincsen.

Hirdetés