2015 november 21.-re voltam kiírva a terhességem egy álom volt eleinte voltak kisebb hányingerek de nem volt vészes

Hirdetés

32 hetes ultrahangon 2870 g-ra saccolták a babámat azt mondták 38 hétnél tovább nem húzom hát nem így lett Eljött a november 21..semmi de még egy fájás sem csak teltek a napok jártam ctg,uh-ra.

Enikő Anyukánk veszélyes szülése!November 26.-án csütörtökön közölték ha nem indul meg a kisfiam akkor november 30.-án jelentkezzek a szülőszobán a csomagommal együtt mert megindítják a szülést. Így is lett Hétfőn hajnal 2-től nem bírtam aludni mert nagyon izgatott voltam hogy végre 9 nap túlhordás után ma láthatom a fiam . Apával elindultunk a kórházba,mikor oda értem megkaptam egy nagyon szép szülőszobát ahol francia ágy,sarok kád stb…volt.
Minden papír kitöltése utána főorvos reggel 8-kor felhelyezte a prosztaglandin tablettát. Nagyon jól reagáltam rá mert egyből beindultak a fájások de nem volt vészes így telt el 5 óra hossza utána megvizsgáltak mennyire tágultam hát nem sokat sajnos 2 ujjnyira voltam csak nyitva szülésznőm engedett egy kád vizet hogy ott vajúdjak tovább..

Ott már erősödtek a fájások negyednégykor feküdtem fel a szülőágyra burok repesztés miatt..Sajnos nagyon csúnya volt a magzat víz mert a kisfiam belekakilt.

Attól fogva iszonyúan fájt párom kitartóan mellettem állt nagyon örültem hogy akkor ott velem van aztán jött a baj nem találták a baba szívhangját a ctg-vel ha meg is találták akkor is csak ilyen 90-es volt.

A főorvos nő szolt hogy menjenek le altatós orvosért mert ebből császár lesz..el is indultak de nekem viszont azt éreztem hogy nagyon nyomnom kell a szülésznő leült elém és mondta hogy akkor nyomjak ha annyira nyomnom kell..folyamatosan jöttek a toló fájások és 6 nyomásra 18:28 perckor 3640g és 52 cm-vel megszületett a kisfiam

2 szer rávolt tekeredve a nyakára a köldökzsinór már teljesen lila volt a kisfeje de hál istennek nagyon jól van 10/8 apgáral született.. A korházi napok nagyon jól teltek:) Hétfőn már 3 hónapos a kos csodám:) 6260 g és 64cm Ő Szomszéd Zoltán Gábor

Hirdetés