Szeretném elmesélni nektek az én várandósságom és szülésem. Kezdődött az 5.héten mikor elmentem a dokihoz, hogy nem jött meg teszt pozitív, állapítsa meg a terhességet.. a föld felett lebegtem boldogságomban erre a doki közölte azonnal befektet lehet hogy méhen kívüli… bent vizsgálgattak 3 napig mire 4. nap végre látták őt ahogy dobog a pici szíve. öröm és boldogság apával  12. héten elkezdtem vérezni.. azonnal kórház vetélés gyanú  3 nap megfigyelés rengeteg magnézium és duphaston.

Hirdetés

Enikő Anyukánk veszélyeztetett terhessége és a szülés! Vérzés elállt de veszélyeztetett terhes voltam ezért fekvés végig.. unalom megölt..13.héttől a 35.ig eseménytelen volt a terhesség.. 35. hét magzatvíz szivárgás gyanúval újabb kórház.. megint 3 nap, de semmi baj..dokim minden nap nézte ultrahangon és kiderült nem fejlődik rendesen szóval 2 naponta nst vizsgálat és ultrahang. elérkezett a 39.hét.. csütörtöki nap volt délelőtt 9re kaptam nstre időpontot. nstn a baba nem akar mozogni 40 percet ültem ott mire egy értékelhető 5 percet produkált a kisasszony nst után áramlás vizsgálat magzatvíz nézése ultrahangon majd egy olyan vizsgálat amitől azt hittem ott maradok. hazaküldött majd másnap reggel fél 7re kellett mennem Nstre.

Előtte jól bekajáltam mert hát éhesen csak nem megyek el..bementünk dokim meglátott és szolt hogy nem Nstz meg mennyünk fel az osztályra néz egy áramlást és magzatvizet. Áramlás nem volt jó magzatvíz nem volt méhlepény leállt. Amikor kimondta hogy kiveszi a babát nagyon sürgősen mert az életébe is kerülhet mintha pofon vágtak volna. Egész terhesség alatt sima szülésre készültem a császár gondolatától is rosszul voltam gyomorgörcsöm volt. Innentől felgyorsultak az események. Apuka hazarohant a cuccainkért addig engem előkészítettek. Infúzió, katéter, folyamatos Nst. Apa megérkezett bejött az előkészítőbe adott egy puszit és sok szerencsét kívánt.

Betoltak a műtőbe gerinc érzéstelenítés stb. Addig apa várt a kis szoba előtt ahol a babát rendbe teszik. Császár elkezdődött.. dokim mondta, hogy itt a baba megmutatta és elvitték  Amíg engem összevarrtak meg rendbe szedtek addig apán pihent a kislányunk2015. 06.05én reggel 9:55kor megszületett Izabella 2620grammal és 48 cmerrel. Műtét után nagyon gyorsan felépültem Baba jól van már 8 hónapos nagylány. Feláll már ahol csak tud,mászik és 8 kg 73 cm 

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..