internetes, vásárlás

Előző cikkemben megígértem nektek,hogy nyújtok némi segítséget abban,hogy meglegyen minden IS a babának,na de azért pénz is maradjon abban a tárcában.
Stratégiám első lépése az volt, hogy mejünk el bababoltba,nem akármilyenbe,hanem a legdrágábba. Többek között azért, hogy megmutassam apának a valódi árakat, kicsit sokkoljuk le.
A fő szempont azonban az ötletgyűjtés,drága boltokban több a választék. Az első babánál foglalmam sem volt,hogy a 40 féle babakocsi mégis miben tud különbözni vagy, hogy milyen cumik és társaik léteznek.
Ugye az a bizonyos lista konkrét márkát nem tartalmaz, na meg amúgysem a legdrágább a legjobb…. Én már nyertem ezzel a bolt túrával,ugyanis első találkozásom volt babakocsira pattintható kézmelegítővel,azóta is oda-vissza vagyok érte. (fázós anyukák top terméke)
Volt egy költségvetésünk,amibe egy babakocsi talán belefért volna újonnan..Na jó kapott volna a kicsi egy cumisüveget is,aztán ennyi. Nemhogy apa,én is sokkot kaptam.
Ajj de én annyira nem szeretnék használt holmikat.Gondoltam ezt ezekután SOHA..
Na most akkor mi is legyen?! Hol kezdjük a listát?

Hirdetés

Szerencsés helyzetben vagyunk ugyanis a két nagyi azonnal felajánlotta a segítséget , így finanszírozzák a két legfontosabb dolgot a babakocsit és a kiságyat. (Na ez már valami,de a java most jön) Egész nap olvasom a cikkeket kinek mi vált be, kutatom az ideális terméket. Hajnalban is ezen kattogok vajon legyen a kék vagy szürke?
Na jó reggel ráírok, “Üdvölöm,szeretném megvenni a terméket”- válasz: Sajnos tegnap eladtam (sírás fojtogat). Apa megnyugtat,” majd lesz másik”(köszi)
Mostmár aztán nekiülök és ha találok valamit azonnal megveszem. Egyébként hidd el ez a legjobb taktika! Megtetszik, jó állapotban van ne várd még más elviszi beszéld le és vedd meg! Te is boldog vagy a lista is szűkül,koncentrálhatsz a következő dologra,tényleg sok feladat áll még előtted. Gondold el mennyivel szerencsésebbek vagyunk,mint internet nélkül,mikor csak hallomásból tudhattuk volna, hogy Gizi mit árul a faluban.
Odamész, nem tetszik jajj de kellemetlen…Rengeteg raktározós szülő van szerencsére, aki megvett mindent IS, de nem használták vagy csak egy alkalommal.
Képzeljétek én így vettem légzésfigyelőt.

Fél év garancia van rá,ki se bontották,mert mégis mást használnak és én nyertem vele 15 ezer forintot,mivel ők már a boltból kihozták 6 hónapja..(a polcon is állhat annyit)
Hidd el ruhát fogsz kapni sokat,mármint a kicsire nem magadra, de a lényeg,hogy nem neked kell mindent megvenni.Persze übercuki darab úgyis a kosaradban landol,ne is próbál ellenálllni. Aminek viszont mindenképp próbálj nemet mondani, a “később majd jó lesz” holmik. Elhiszem nagyon jó áron van és amúgy is hasznát veszi. (Na de mikor?)
Később is lesz eladó hidd el, de még ha 1000 Ft-ba is kerül ,vegyél belőle pelust ,popsitörlőt nagyobb haszna lesz MOST, mint egy kismotornak.
Ezt beszéld meg a családdal is, hogy csak olyat vegyenek lehetőleg amire most van szüksége a picinek, maguknak sem vesznek járókeretet , mert most akciós a patikában.
Remélem egy két praktikával tudtam nektek is segíteni. Folytatásban termékről termékre leírom nektek,mit honann szereztem be kb mennyi volt és lett volna a boltokban.
Jó döntéseket hoztam-e? Az hamarosan kiderül 🙂

Hirdetés