Bálint már 171 hetes – azaz 39 hónapos múlt. A bölcsinek lassan vége, kezdődik az ovi. A szobatisztasággal még bajok vannak, de nem erőltetem. Majd ha kész rá. Bízom benne, hogy az oviig túl leszünk rajta.

A héten eszünk:

  • Még mindig bölcsi kaja – pépes
  • Húsleves – ebéd
  • Barackos gombóc – ebéd
  • Vajas kenyér – vacsi
  • Paprikás krumpli – ebéd

A hét gyorsan eltelt, már javában nyár van. Bálint rákapott a fagyira. Egyre többet vagyunk Csabával. Bálint is imádja. Sőt úgy tervezzük, hogy hamarosan hozzánk is költözik. Igazából Bálint miatt vártunk vele. Azonban imádják egymást, és nekem ez a legfontosabb.

A hétvégét anyunál tölti most a fiam. Mi pakolunk, hiszen hétfőtől végre igazi család lehetünk. Legalább is Bálint végre látni fog családi képet. Nagyon megváltozott. Bújós, szeretget. Amit eddig hiányoltam, most, hogy én rendben lettem, úgy látszik ő is.

Vasárnap együtt mentünk a Bikás parkba játszani. Bálint imádja a 4-es metrót. Így összekötöttük a kellemeset a hasznossal. Persze fagyiztunk is.

<

p align=”justify”>A következő hét elején Bálint elbúcsúzott a dadusaitól. A Maci csoportban már nem sokat lesz. Most már igazi nagyfiú, aki kész az ovira.

Előző cikkBritney Spears újra babát szeretne!
Következő cikkMegszületett Peller Mariann kisfia

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .