Tündérke
Tündérke

Ez a hetünk sem volt eseménytelen. Csütörtökön megjártuk a kórházat Leilával, mert a házi orvos szerint rosszabbodott az állapota és szerinte lehetséges volt a tüdőgyulladás. Röntgenre küldtek minket, de hál Istennek nem volt baj. A csecsemőmirigye nagyobb a kelleténél, ami felszívódik idővel. Ez okoz neki minden kis betegségből hörghurutot. Nehezebben is gyógyul ez által az átlagnál…

Még mindig csúnyán köhög, de a antibiotikum nem kell. “Csak” a köptető és a hörgőtágító. Szerintem nem hat a köptető, már az összes vény nélkülit próbáltuk. Holnap kontroll és most már megmondom, hogy valamit csináljunk, mert ez a sok gyógyszer már nem állapot és egyáltalán nincs tőlük jobban.

Dominak és Jennynek is elfogyott az antibiotikum. Domcsika már semmit nem szed, remélhetőleg nem fertőződik ismét vissza…

Jennynek is köptető és én önfölényesen elkezdetem adni a hörgő tágítót, mert eszméletlen csúnyán köhög ő is. A kiütések enyhülnek, de nem a gyógyszertári krém a jó rá. Egy helyi asszonytól kaptunk házi körömvirág krémet, ez tünteti el, persze mellette a gyógyszertárival is kenem…

Eseménydús hét három gyerekkel!
játszás

A közérzetük már jó. Játszanak és persze a két nagy már veszekedni is tud! Eszméletlen rendetlenséget tudnak csinálni 2 perc alatt, az én hajam meg égnek áll, mert mire befejezném, kezdhetem újból….

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én ebbe fogok beleőrülni. Mindenhol játék. Na meg, ha ne adj Isten valami szétkenhetőt találnak, a nappali köve ocsmány tud lenni.
Mikor leülök, hogy na végre szép minden, ami persze este van addigra már megint a felfordulás van….Azt hiszem ez a mi sorsunk, nekünk anyukáké!
Van mikor kevésbé tűröm és bizony felemelem a hangom, hogy most aztán összepakolni, de azonnal.

Dominik szék húzogatásától meg egyenesen falnak megyünk! Amit nem ér el megoldja avval, hogy a széket odahúzza és mindent szépen leszór, napi 100x. Ha kiabálok, a pelusos popójára csapok, legtöbbször huncutan kinevet és annál inkább csinálja. Leszállítom és napjába 100x a helyére teszem a széket.

Eseménydús hét három gyerekkel!
nagyon mondja

Elképesztő energiájuk van, csak fele annyi is elég lenne nekem. Szerintem, ha nem fektetnék le őket napi rendszerességgel ugyan akkor reggelig itt kaszinóznának a fejünkön.

Leila végre azt eszi amit én főzök, ennek nagyon örülök, mert a bébi papi horribilis összeget ad ki egy hónapra. A töredékéből előállítom itthon. Van amit megveszünk azért, mert ugye tél van és nem mindent tudok megcsinálni. Szegény dédi fagyasztott barackját már felette, még holnapra van egy adag!

Mára ennyi fért bele, irány körmöt vágni!

Előző cikkMegtartották a hagyományos gyereksíró versenyt!
Következő cikkMegölték a terhes nőt, hogy elvegyék a gyerekét

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .