Kedves Babanapló, kedves mindenki!

Szeretném elmesélni az én kis történetemet. Sok jó tanácsot kaptam tőletek a terhességem alatt.. a vége felé sok bátorítást is.. de sajnos mind “vaklárma” volt, amit én és ti a szülés indulásának hittünk..

Február 26-án befektetett az orvos.. mert a méh lepény 2.-3. fokban érett volt, és nem volt a legjobb a kicsi ellátása sem.. A kórházban a 3. nap után nagy fájdalmaim voltak.. azt hittem jön a pici.. -ez volt a 39. hetem..-, nem tudtam aludni se, ráadásul sétáltam amikor csak tudtam.. nem is keveset. Hiába fájt, mivel az nst nem mutatott fájást és nem is tágultam így még az orvosok is nevettek rajtam.. hogy miért sietettem, ha akar úgyis kibujik..

Pár nap mulva betöltöttem a 40. hetet.. és a fájdalmaim csak nőttek.. de a gép még mindig nem mutatott semmit.. a végén már menni alig tudtam, potyogtak a könnyeim a fájdalomtól.. de az orvosok még mindig csak, hogy úgymondjam hülyének néztek.. hogy a gép nem mutat semmit én mégis csak szenvedek..

Március 4-én este kaptam görcsoldót és nyugtatót, hogy aludhassak pár órát.. de nem hatott, kába voltam, de a fájdalom nem múlt.. Fél 12-kor éjjel kimentem, szóltam, hogy nem megy az alvás. Ekkor megint gépre kötöttek.. de megint csak semmi.. Ekkor az ügyeletes orvos burkot repesztett, és tudtam, hogy itt már nincs vissza út, szülni fogunk. Párom rohant is be, és 6,5 órás vajúdás után [highlight]márc. 5-én 7:15 perckor világra hoztam az én édes kincsemet Ádámot, 3450 grammal és 58 centivel[/highlight].. és mint kiderült.. a fájdalmaim abból származtak, hogy pici feje nyomta a csontokat, és akadályozta a köldökzsinór ami kb 20-25 cm lehetett.. és a méhlepény leválásáig a kicsi nem tudott elindulni.

Mindezek ellenére csodálatos élmény volt a szülés minden perce!. Bocsánat ha hosszúra sikeredett, köszönöm, hogy megoszthattam veletek.. A kép a szülés utáni első órában készült a pici apukájával.. aki végig fogta a kezem az elejétől a végéig 🙂

LE

Előző cikkKlima Éva Anyukánk szüléstörténete
Következő cikkEsti fektetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .