Megdöbbentő, de ma már annak örülhetünk, ha egy anya a nem kívánt gyermeket nem megöli, hanem esélyt ad neki az életre. Egyre többet hallani olyan anyákról, akik szinte 9 hónapon át titkolják terhességüket, majd titokban szülnek és elrejtik a babát. Azt azonban nem tudni, hogy a titkolt terhességek utáni szülést hogyan tudják ezek az anyák titokban megtenni. Nem vajúdnak órákig, nem fejezik ki a fájdalmukat.

Hirdetés

Így tett a mexikói 19 éves Gomez is. Pincérnőként dolgozott egy étteremben 41 éves anyjával együtt. A főnökei előtt titkolta a terhességet, azonban anyja végig tudta, hogy a lánya várandós. Épp munka közben indult meg a szülés, ezért az anyjával együtt a mosdóba ment. Ott megszülte a babáját és anyja segítségével a kukába tette. Még szemetet is tett rá.

Ezután rosszullétre hivatkozva kórházba ment anyjával együtt. A kicsit az esti takarítók vették észre, mivel a kukás zsákot nehéznek érezték. A szemetet a padlóra szórták, akkor vették észre a még mindig véres újszülöttet, aki még élt.

A gyermek apja szintén az étteremben dolgozott, ő sem tudott a terhességről. A babát azonnal a sürgősségire vitte.

Sajnos később a baba meghalt. Az orvosok sem tudtak rajta segíteni. A rendőrség mindkét nőt gyilkosság vádjával vette őrizetbe. Később kiderült, hogy az anyának már egy éve el kellett volna hagynia az államokat, mert lejárt a bevándorlási vízuma.  

Forrás: Foxcarolina

Hirdetés