A babamonitor és a babafigyelő az egyik legbiztonságosabbnak hitt technikai vívmány, amit a baba érdekében fejlesztettek ki. Legalább is ezt gondolják a szülők. Azonban a technika sokszor megtréfálja a használókat. és lehet nem mindig lesz kedvünk rajta mosolyogni.

Ez borzalom bárhol megtörténhet! Így ver át a babamonitor!Egy magát megnevezni nem kívánó család szeretné, ha minél több gyerekes családhoz eljutna a történetük. nehogy mással is megtörténhessen az a borzalom, amit átéltek.

A félelem nem csak fájdalom miatt alakulhat ki az emberben. Sokan félünk a megmagyarázhatatlan dolgoktól, sőt egyik legnagyobb rémálmunk, ha idegenek tartózkodnak a lakásunkban éjjel.

 

 

A 3 éves kisfiú is hasonló dolgokra panaszkodott éjjel. Azt állította valaki van a szobájában és beszél is hozzá. A szülők eleinte gyermeki fantáziának hitték a dolgot. Ezért is mondtuk már nagyon sokszor, hogy a gyerekek csak kicsik, de nem buták. Igenis komolyan kell venni őket.

Pár nap után az apa megelégelte a fia folytonos panaszait éjjel benézett a szobájába. Földbe gyökerezett a lába, mert hallotta, amint valaki azt mondja: „ Édesem kelj fel, apa téged keres”.

Ez borzalom bárhol megtörténhet! Így ver át a babamonitor!A riadt férfi még annyit hallott mielőtt kilépett volna a szobából: „ Nézd csak valaki jön”. Az ijedt szülők nem tudták mire vélni a hangokat. Igaz pár percig tartott csak a rémületük, de ezt sem szeretnék még egyszer átélni.

Nagy nehezen megtalálták a hiba forrását, mégpedig a babamonitort.

A kamera ugyanis követte minden lépésüket és valóban kommunikált velük. A babamonitort pedig nem is nehéz szóra bírni. A mai technológia ugyanis képes arra, hogy ezek a szerkezetek rákapcsolódjanak ismeretlenek okostelefonjára. Esetleg az internethez kapcsolódva házon kívüli számítógépről is vezérelhetővé válnak.

Ez történt itt is. Az nem derült ki, hogy a hacker ijesztgetni akart vagy egyszerűen csak „feltérképezni” a lakást. Az alapelgondolás lényegtelen is, hiszen valaki bejutott az éteren át a lakásba.

A házaspár azóta tönkretette a készüléket és szeretne figyelmeztetni másokat is. Hiába érezzük magunkat biztonságban a legmodernebb technika mellett. Lehet pont az fog minket csapdába csalni.

Forrás: szupertanacsok.blog.hu

Előző cikkTiltott ételek, melyeket nem mindegy mikor adsz a babádnak!
Következő cikkSzeptembertől újra tantermi oktatás lesz

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .