PIC FROM CATERS NEWS PICTURED: An Indian mother has welcomed five healthy daughters through normal delivery in just over half an hour. Manita Singh, 25, was admitted to a local government hospital in Ambikapur in Chhattisgarh in eastern India on Saturday morning after complaining labour pains at 26 weeks of pregnancy. The doctors, who started operating on her at 11 am, were surprised when they found she was carrying not one but five baby girls.The babies all weighing 1.5 kg each are under doctors supervision in Non-natal Intensive-care Unit.SEE CATERS COPY

Ilyen meglepő fordulat ritkán ér egy nőt szülés közben. Egy indiai kismama, Manita Singh még csak 26 hetes terhes volt, mikor beindult nála a szülés, ezért elindult a kórházba, hogy világra hozza kisbabáját, de ami ezután következett, azt még álmában sem gondolta volna.

Hirdetés

Ez hihetetlen! Meglepő fordulat szülés közben!Délelőtt tizenegykor meg is született a kislány. Azonban, ahelyett, hogy megszűntek volna a fájások, egyre erősödtek. Mindössze fél óra leforgása alatt, mindenki megdöbbenésére világra hozott még négy gyermeket.

A kicsik mindannyian lányok, és a koraszülés tényéhez képest remekül vannak jelenleg, másfél kilogramm körüli az összes baba, inkubátorban vannak megfigyelés alatt.

A szülők megdöbbentek a babaeső miatt, mert azt hitték, egy kisbabájuk van csak. De mivel a kismama soha nem járt ultrahangon, így nem tudhatta, hogy öt baba növekszik a hasában. Most már, az első sokk után örülnek a kis jövevényeknek, az édesanya ugyanis előző terhességéből származó kisfiát születéskor el is veszítette.

Az orvosok azt nyilatkozták, ez az első ötösikres terhesség a környéken, az pedig még nagyobb szenzáció, hogy természetesen születtek.

Hirdetés