Eltelt egy hét, mióta elköltöztünk a kislánnyal. Gergő már tudta, hol vagyunk, könyörgött a ház előtt (nem engedtem be), hogy menjünk vissza, mert nem tud nélkülünk élni. De nem akartam. Féltem tőle, és gyűlöltem. Ugyanakkor hiányzott, mert szerettem is még. Annyira naiv voltam. De ilyen, ha valakit szeret az ember, nem múlik el nyomtalanul.

Hirdetés

Félelemben élve- Szívszorító történet 7.részJöttek a gyanúsítgatások, hogy nekem van új pasim, és nem is övé a gyerek….jöttek a fenyegetések, hogy elveszi a gyerekem, hogy megöl, megöli a családomat, mindenkit eltesz láb alól akit szeretek.
Néha éjszaka verte a redőnyt, és ordított, néha részegen, néha józanul…én meg bebújtam a kicsimmel és a telefonnal a takaró alá, kikerestem a járőr telefonszámát és vártam hogy elmenjen, mert ha bejött volna olyan agresszíven, biztos nem ússzuk meg ép bőrrel. A kislányom félt, de tudta, hogy mindenáron meg fogom védeni, és hozzám bújva aludt, amíg én rettegve vártam, hogy végre vége legyen az éjszakának.

Megígért mindent, csakhogy kibéküljünk. Mondtam neki, hogy eljöhet bármikor a kislányhoz, de én nem szeretnék már többet vele lenni, ennek vége, nincs közös jövőnk. Hiszen múltunk sem volt, csak együtt éltünk.

Sokat járt, szereti a lányát a mai napig. Beszélgettünk sokat, amit azelőtt soha, amíg együtt éltünk, szinte csak a veszekedés ment. De most nagyon hajtott. Úgy éreztem, tényleg meg akar változni.

Már két hónapja tartott ez az “udvarlás, és innentől jó leszek”…mikor egyik nap kíváncsiságból beléptem a facebookjába (még nem változtatott jelszót..) Itt jött az, amire nem is számítottam, szinte sokkolt, amit láttam.

A legjobb barátnőm lányának írt undorító, perverz (számomra) üzeneteket, aki pont feleannyi idős, mint Gergő. És ráadásul pont “online” váltották akkor az üzeneteket, amit így egyből el tudtam olvasni. A másik chat ablakban pedig nekem írt szerelmes üzeneteket, hogy vissza akar kapni, mindent megtesz a családjáért, és soha nem csalna meg.

Csalódtam, megint, óriásit. Hülye voltam hogy hittem neki. Vagyis, hogy próbáltam neki hinni. Mert azt hiszem, valahol sejtettem a szívem mélyén, hogy ő soha nem fog megváltozni.

Hirdetés

1 hozzászólás

  1. Antiszociális személyiségzavar. Ez a Gergő nevű emberke ebben szenved. Nincs lelkiismerete és lelkifurdalása sem, nincsenek valós érzelmei. Ebből fakadóan soha nem szeretett téged és nem is fog. Magán kívül nem képes mást szeretni, ha így is tűnik az csak látszat. A kialakult képe a világról hibás, nem tántorítja el a börtön, nincs félelemérzete. Kényszeres hazudozó, a pénzzel nem tud bánni. Ha bármi olyan történik ami számára csak egy kicsit is nem megfelelő idegrohamot kap, őrjöng, fenyegetőzik…aztán ha lenyugszik sokszor 5 perc múlva úgy tesz, mint ha mi sem történt volna.
    Át kell látni a szitán és nem szabad hinni, bármennyire szép szavakat mond…hiszen nem az igazat mondja, mert nem képes igazat mondani.
    Én azt mondom nagyon jó, hogy nem hittél neki…ne higyj soha többet, Úgyis mindig csalódás lesz a vége…hidd el tudom. Tapasztalom, nyolcadik éve…
    Együtt lehet élni egy ilyen emberrel is, de mikor agresszív periódusa van nagyon nehéz…
    Kitartást kívánok neked…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .