Sok minden történik a világban, de azért elmondhatjuk, hogy van az a pont amikor azt képzeljük ennél lejjebb nincs. És mégis van.

Hirdetés

Még 2011-ben történt az eset, azóta zajlik a per, mert a tökéletes bíróság nem tud állást foglalni az ügyben. Bízunk benne, hogy talán nem is akar.

Egy connecticuti 54 éves nő saját unokaöccsét perelte be, mert az a születésnapján túl lelkesen üdvözölte. Emiatt pedig eltört a csuklója. Már önmagában is vicces az elképzelés, de a nő állításai, amiért a pert megkezdte már az őrület határát súrolja.

A nő szerint egy 12 éves gyereknek már tudnia kéne, ha ennyire örül valakinek, akár sebesülést is okozhat.

Igen, főleg, ha a szeretetét fejezi ki.

Amikor megérkezett nő a kisfiú születésnapjára, a gyerek eldobta a biciklijét és izgatottan „szeretlek Jen néni” felkiáltással az asszony felé rohant. Mikor a karjába ugrott felborította és eközben megsérült a karja. Az asszony nem szólt, hogy fáj neki, mert nem akarta elrontani a gyerek szülinapját.

Így később inkább beperelte a kisfiút.

A bíróságon elmondta a HR-esként dolgozó nő, hogy a csuklótörés miatt az élete teljesen megváltozott. Hiszen egy lift nélküli két emeletes házban él, így nehezen jut fel a lakásásba. Sőt a társasági élete is romokban, hiszen egy partyn nem bírt tartani a kezével egy salátástálat.

Azt hiszem ezzel mindent elmondott. Az én véleményem, hogy remélem soha többé nem fog neki örülni senki. Nagyon ráér, ha ilyenekre van ideje.

Forrás: 24.hu

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .