MEGOSZTÁS

Sokkoló dolog történt Indiában, ami még az ottani embereket is megbotránkoztatta. Az országban a nőknek nincsenek jogai, gyerekként mennek férjhez, sokszor a szülők választása alapján, jóval idősebb férfihoz. A nők teljesen a férjüktől függenek. Nem dönthetnek semmiben és beleszólásuk sincs a család dolgaiba.

These shocking injuries show burns suffered by an Indian woman who was allegedly doused in acid by her husband – for giving birth to a baby girl. See SWNS story SWACID. The victim, Farah Biwi, 25, suffered burns injuries to her face, hands and stomach after her husband Siraj Biwi, 32, allegedly threw acid over her on March 7. The couple were married for eight years and have two children together, both girls. Farah is now being treated in hospital after the attack – said to be motivated by her ‘failure’ to produce a male child and fulfil a dowry – in Moradabad, in the Indian state of Uttar Pradesh. Police are searching for her husband and hope to arrest him for voluntarily causing grievous harm.
Hirdetés

A 32 éves férfi teljesen kiborult, amikor felesége ismét lányt szült. A férfi harmadjára végre fiút szeretett volna, mivel nem sikerült, óriási haragra gerjedt, amit a feleségén töltött ki. A nyolc éve házas párnak már volt két kislánya, amikor a férj megtudta, hogy a felesége újra terhes biztos volt benne, hogy fia lesz.

Ez is érdekelhet!

A szülés után, amikor meglátta a lányát a férfi savval öntötte le felesége arcát, karját és hasát. Később kiderült, hogy nem ez volt az első eset, hogy bántotta a nőt. Az előző két lány születése után is brutálisan megverte a feleségét. Majd azt mondta neki, ha még egyszer lányt szül megöli.

A feleség eddig nem tudta elhagyni a férjét, mivel egyedül nem tudta volna eltartani a két gyermekét. Most azonban úgy döntött, nem megy vissza hozzá. A rendőrség jelenleg is keresi a férfit.

Forrás: Mirror

Hirdetés