Az első szopizás után
Az első szopizás után

2008. augusztus, nagy nyári meleg…..tervezett terhesség volt….1 hete késett…apa mondta csináljunk tesztet! Megcsináltuk és negatív lett….másnap reggel valamiért úgy éreztem, ki kell vennem a kukából, meg kell néznem….kivettem és pozitív volt! Gyorsan csináltam egy másik tesztet, és az is pozitív lett! Alig vártam apát haza, hogy elújságolhassam és a nózija alá dughassam a tesztet, hogy : Nézd csak! ugye Te is látod hogy pozitív??? :)))

Hirdetés

Szép kis szülinapi ajándék volt a Férjemnek!

Minden rendben ment, de már az elején megjártam a poklok-poklát…7 hetesen vérezni kezdtem, 1 hét kórház folyamatos ultrahang…minden rendben és végül hazaengedtek….2 manócskával a pocakomban…..teltek, múltak a hetek, a hányás is kezdett alább hagyni….kezdtem élvezni a terhességem a 32.hétig, ugyanis itt meg kellett jelennem az orvosomnál, aki azzal kecsegtetett, hogy ideje befeküdni a kórházba, mert ugyanis ikerterhességem van és lehet hamarabb beindulhat a szülés!

Hát mit ne mondjak, nagyon kedvem nem volt bemenni, ki is harcoltam még egy hetet otthon….de mivel nagyon vizesedtem így jobbnak láttam csak bemenni a kórházba! 33.héten beköltöztem, és az unalmasabbnál-unalmasabb napokon, és a víz felgyülemlésén kívül semmi egyéb nem történt velem és a manóimmal…:)))))
A 36. hét vége fele már sem ülni, sem feküdni, sem menni nem bírtam, annyira be voltam dagadva…de minden rendben volt…a csajok nagyon jól érezték magukat a pocakban, eszük ágában nem volt kibújni anyuci pocijából :)))
Március 31-én már könyörögtem az orvosomnak hogy császározzon meg, mert nagyon fáj mindenem….(feszített a víz) de mivel minden rendben volt, így csak azt mondta: Anya pihenjen csak míg lehet!

Április 1-jén, uh-gal és ctg-vel kezdtem…eredmények jók, bár mintha jósló fájásokat mutatott volna a gép (megjegyzem, semmit nem éreztem). A vérnyomásom kicsit magasabb lett, mint szokott….Az orvosom azt mondta, ma nem szülünk, ma Bolondok napja van…ezt nem engedhetjük meg magunknak :))))
Rendben van, bár mondtam Neki hogy holnap szülünk igyekezzen reggel befele:))))

nagy pocakkal

Másnap reggel, szokásos uh, és ctg…amin minden rendben volt….vérnyomásom, magas!
Az orvosom megállt a szobaajtómban: Pakoljon, megyünk szülni!!!:)))
Erre én: -Mondtam Én:)))

Hívom a Férjem, gyere gyorsan megyünk szülni….szegénykém éjszakás volt és éppen mély álomba zuhant, alig bírtam telefonon keresztül felébreszteni :)))

Jöttek a nővérek, sürögtek, forogtak körülöttem, papírok, nevek egyeztetése, és már toltak is a műtőbe!
Mivel egypetéjű ikrek a lányok ezért tervezett császár volt, mert nem vállaltam a kockázatot, hogy összegabalyodjanak a méhben!

Gerincérzéstelenítést kaptam, és szültünk az orvosommal….mondta most nyomok maga helyett…

és megszületett 2009. április 2-án Míra lányom 9 óra 30-kor 2620 grammal….

a második nyomásnál pedig Roxána lányom 2009. április 2-án 9 óra 31-kor 2240 grammal….

Az első mondatom: Milyen nagyok!!!!
És mindenki mondta hogy Ikrekhez képest valóban nagyok és fejlettek…..37.hét 5 napján születtek, teljesen egészségesen, és 9. napon elhagyhattuk a kórházat……

:))))))

Mindenkinek csodás babavárást, és élményekben gazdag szülést kívánok!:))))

3 éves nagylányok
3 éves nagylányok
Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .