MEGOSZTÁS
Az első szopizás után
Az első szopizás után

2008. augusztus, nagy nyári meleg…..tervezett terhesség volt….1 hete késett…apa mondta csináljunk tesztet! Megcsináltuk és negatív lett….másnap reggel valamiért úgy éreztem, ki kell vennem a kukából, meg kell néznem….kivettem és pozitív volt! Gyorsan csináltam egy másik tesztet, és az is pozitív lett! Alig vártam apát haza, hogy elújságolhassam és a nózija alá dughassam a tesztet, hogy : Nézd csak! ugye Te is látod hogy pozitív??? :)))

Hirdetés

Szép kis szülinapi ajándék volt a Férjemnek!

Minden rendben ment, de már az elején megjártam a poklok-poklát…7 hetesen vérezni kezdtem, 1 hét kórház folyamatos ultrahang…minden rendben és végül hazaengedtek….2 manócskával a pocakomban…..teltek, múltak a hetek, a hányás is kezdett alább hagyni….kezdtem élvezni a terhességem a 32.hétig, ugyanis itt meg kellett jelennem az orvosomnál, aki azzal kecsegtetett, hogy ideje befeküdni a kórházba, mert ugyanis ikerterhességem van és lehet hamarabb beindulhat a szülés!

Hát mit ne mondjak, nagyon kedvem nem volt bemenni, ki is harcoltam még egy hetet otthon….de mivel nagyon vizesedtem így jobbnak láttam csak bemenni a kórházba! 33.héten beköltöztem, és az unalmasabbnál-unalmasabb napokon, és a víz felgyülemlésén kívül semmi egyéb nem történt velem és a manóimmal…:)))))
A 36. hét vége fele már sem ülni, sem feküdni, sem menni nem bírtam, annyira be voltam dagadva…de minden rendben volt…a csajok nagyon jól érezték magukat a pocakban, eszük ágában nem volt kibújni anyuci pocijából :)))
Március 31-én már könyörögtem az orvosomnak hogy császározzon meg, mert nagyon fáj mindenem….(feszített a víz) de mivel minden rendben volt, így csak azt mondta: Anya pihenjen csak míg lehet!

Április 1-jén, uh-gal és ctg-vel kezdtem…eredmények jók, bár mintha jósló fájásokat mutatott volna a gép (megjegyzem, semmit nem éreztem). A vérnyomásom kicsit magasabb lett, mint szokott….Az orvosom azt mondta, ma nem szülünk, ma Bolondok napja van…ezt nem engedhetjük meg magunknak :))))
Rendben van, bár mondtam Neki hogy holnap szülünk igyekezzen reggel befele:))))

nagy pocakkal

Másnap reggel, szokásos uh, és ctg…amin minden rendben volt….vérnyomásom, magas!
Az orvosom megállt a szobaajtómban: Pakoljon, megyünk szülni!!!:)))
Erre én: -Mondtam Én:)))

Hívom a Férjem, gyere gyorsan megyünk szülni….szegénykém éjszakás volt és éppen mély álomba zuhant, alig bírtam telefonon keresztül felébreszteni :)))

Jöttek a nővérek, sürögtek, forogtak körülöttem, papírok, nevek egyeztetése, és már toltak is a műtőbe!
Mivel egypetéjű ikrek a lányok ezért tervezett császár volt, mert nem vállaltam a kockázatot, hogy összegabalyodjanak a méhben!

Gerincérzéstelenítést kaptam, és szültünk az orvosommal….mondta most nyomok maga helyett…

és megszületett 2009. április 2-án Míra lányom 9 óra 30-kor 2620 grammal….

a második nyomásnál pedig Roxána lányom 2009. április 2-án 9 óra 31-kor 2240 grammal….

Az első mondatom: Milyen nagyok!!!!
És mindenki mondta hogy Ikrekhez képest valóban nagyok és fejlettek…..37.hét 5 napján születtek, teljesen egészségesen, és 9. napon elhagyhattuk a kórházat……

:))))))

Mindenkinek csodás babavárást, és élményekben gazdag szülést kívánok!:))))

3 éves nagylányok
3 éves nagylányok
Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..