cickafark
cickafark

Ha megtanultuk helyesen használni a hőmérőt, szépen alakulnak a görbék, akkor jöhetnek a további praktikák, melyek először csak otthoni, orvos beavatkozása nélkül történnek.

Hirdetés

Ha babára várunk, milyen teákat igyunk!Nekem, mivel számos műtétem volt a betegségem miatt, nem is tudtam, hogy jó-e a ciklusom. Hogy hány napos azt igen, de sajnos a folyamatos cisztáim miatt semmi esélyem nem volt arra, hogy magam meghatározzam, hogy mikor van peteérésem. Sokszor hagyatkoztam az elviselhetetlen fájdalomra, amivel nekem ez járt, de sokszor ez is cserben hagyott. Hisz a ciszta maga növekedett a peteérés előtt ezáltal feszített belülről. A peteérés pedig ugye, akkor történt meg, mikor a petesejt végre kiszabadult a petefészkemből. Azonban ez változó volt. Ha szerencsés voltam épp, akkor nem volt hosszú a ciszta növekedésem és gyorsan lezajlott, de volt, hogy napokig szenvedtem a kínzó fájdalomtól, mire végre „kipukkadt” a ciszta. (Tudom ez így nem tudományos leírás, de nem akarom elővenni a sok-sok nehezen érthető magyarázatot).

Teák

Több helyről hallottam, hogy bizonyos gyógynövény teák csodákra képesek. Utána is néztem és – szerencsémre van egy gyógynövény boltos ismerősünk – ki is kértem szakértő véleményét.

Ha babára várunk, milyen teákat igyunk!Ő is egyetértett azzal, hogy a cickafarkfű tea nagyon hasznos dolog. Igyam minden reggel egy jó csészényivel, minden ízesítés nélkül, a peteérésem napjáig.(Itt jött mellé a hőmérőzés, hogy az ember ezzel tisztában legyen). Majd a peteéréstől pedig igyam a palástfű teát, szintén egy csészével minden reggel ízesítés nélkül.

Hát nem tagadom rettenetes íze van (bár a család többi tagjának ízlett, nem is értem hogyan). Főleg hogy este lefőztem a virágokat (nem filtert vettem, hanem zacskós zúzalékot).

Egész éjjel áztak, majd reggel gyorsan munkába indulás előtt úgy hidegen lehajtottam. Hát nem kell közben levegőt venni és gyorsan inni kell utána valamit. Így túléltem azt a majd egy évet, amíg iszogattam. Nekem segített abban, hogy a ciklusomat gyönyörű 28 napra állította be. A peteérésem (cisztákkal együtt is), mindig szépen vagy a 13 vagy a 14. napon volt. Tehát ennyit nyertem vele. Persze a baba ettől még nem jön és nem is jött, de nekem elég komoly nőgyógyászati problémáim voltak mellé. Ha nincs probléma csak egy kis helyreigazítás vagy lökés kell a gyerkőcnek ezt ajánlani tudom.

Más termékek

Egy időben fogyasztottam kifejezetten aloe verát tartalmazó termékeket. Én hittem benne, hisz sok ismerősöm ezektől a termékektől (illetve nem tőlük, mert a párjuktól, de ezt fogyasztva) sikerült pocaklakót fogadniuk. Sok nőgyógyászati problémát megold a maga tisztító hatásával. Nekem sem kellett több, hisz foglalkoztam is a termékekkel és a gyermekkorom óta sokszor előforduló felfázásomat is szerettem volna orvosolni. (sajnos sokszor ez is oka, hogy csak várjuk a babát. Pedig hányszor mondta anyánk még fiatalon, ne ülj a betonra? Igaz? Emlékszel ugye?).

Ha babára várunk, milyen teákat igyunk!
aloe vera

Ez a termék a felfázást gyökeresen eltüntette. Két évig szedtem folyamatosan (lehet átfedésnek tűnik az idő, de volt, hogy mindent egyszerre is csináltam). Egyszer sem voltam felfázva, nem mentem emiatt orvoshoz. Jól éreztem magam. És persze hittem is benne, ami nagyon fontos. Ebben az időben a cisztaproblémáim is helyrejöttek. Nem tudom, hogy ez a készítmény megszüntette-e őket, mert orvosnál nem jártam. Azonban azok a szörnyű fájdalmaim elmúltak. És ez mindent megért már nekem.

 

A következő részben elmondom azokat a trükköket, amikhez már orvosi segítség is kell. Néhány megelőzési módot is.

Hirdetés

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én a csalán és diólevél teát ajánlom. A nőnek és a férfinak is kell innia, naponta egy csészével reggel éhgyomorra, felváltva . Egyik nap csalán, másik nap dió. Hat hétig max. De általában már pár hét után van hatása és összejön a baba. Mi is majdnem egy éve próbálkoztunk, mikor elkezdtük inni a teát. Az ötödik héten már pozitív lett a teszt. És ezt másoktól is hallottam, hogy hatásos. Amúgy babaváró teaként ismert (bükki füvesmeber, Gyuri bácsi)

  2. Én is teáztam. Egy bizonyos “fogamzás teakeverék”-et használtam, ami a fentiekből állt. Emellett szedtem barátcserje cseppeket is, amit azóta már nem lehet megvenni vény nélkül… (talán azért mert használ).

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .